Pakket Virtuele maagband

Een virtuele maagband werkt in principe hetzelfde als de traditionele maagband. U heeft na het plaatsen van de virtuele maagband het gevoel dat u eerder vol zit en zult daardoor minder grote porties willen eten. Dit zorgt ervoor dat u kunt blijven eten waar u van houdt, maar daarnaast eerder verzadigd bent en dus afvalt. Deze manier van werken is exact hetzelfde als bij de traditionele manier, het verschil is echter dat er bij de virtuele maagband geen operatie komt kijken. In uw onderbewustzijn wordt de suggestie van geplaatst van een fysieke maagband, die hetzelfde werkt als wanneer u ook daadwerkelijk een maagband heeft. De Virtuele maagband is van toepassing op mensen met een BMI van 28 of hoger. Het betreft ook mensen die grote hoeveelheden ineens eten.

Als u niet voldoet aan deze voorwaarden dan zijn er andere afvalmethoden binnen hypnose waarmee ik u beter van dienst kan zijn.

  • Volledig pakket bestaande uit 4 sessies
  • *Gratis intake gesprek
  • Doornemen intake formulier
  • Afstemmen gewenste doelgewicht
  • Uitgebreide hypnose behandeling
  • Evaluatie van sessie

Tussen de sessies zal minimaal 2 weken zitten.

* Intake is gratis tenzij er na intake niet verder gegaan wordt met de behandeling, dan wordt er  50 euro in rekening gebracht.

Pakket kan alleen bij het eenmalig vooruitbetalen van het gehele bedrag.

Neem eerst contact op met De HypnoseTuin voor het maken van een afspraak voordat je hier een bestelling plaatst.

Wil je weten hoe je kan betalen? Kijk dan naar onze betaalmethoden.