Grootste belemmeringen

WAT IS DE GROOTSTE BELEMMERING OM IN HYPNOSE TE GAAN?

Angst. De enige reden waarom je moeilijk of niet in hypnose kunt gaan dat is angst.

De controle niet willen verliezen. Mee willen kijken tijdens de sessie wat we aan het doen zijn voor je. Opletten of het wel lukt en of het wel goed gaat. Alleen dan is het probleem dat je je teveel concentreert op de hypnose.

Je activeert je kritische factor en het zal veel moeilijker zijn om je te ontspannen en in het juiste gevoel te komen voor de hypnose. Het is dus erg belangrijk dat je tegen jezelf zegt je je eraan overgeeft. Je kritische zelf even aan de kant zet, en de gedachten die je te binnenschieten zoveel mogelijk opzij zet, voor een ander moment.

Dit is jou moment, dus gebruik ook het moment om er volledig in op te gaan. Steeds als de gedachten weer opkomen, wat heel normaal is, duw je ze gewoon weer weg. En zo kom je steeds meer in het juiste gevoel terecht. We hebben in de praktijk tal van manieren en technieken om je daarbij te helpen. Dus zelfs als je er moeite mee hebt om het hier en nu even los te laten dan is dat helemaal geen probleem. Onthoudt de intentie waarom je naar me toe gekomen bent.

Het is een ontdekkingsreis die we samen gaan maken. Ook als het een avontuurlijke of wat moeilijkere ontdekkingsreis wordt. Dat is helemaal geen probleem.
Een goede uitleg van hoe hypnose werkt is echt van groot belang. We zullen geen vraag onbeantwoord laten voor we beginnen.