Virtuele maagband / Virtuele maagverkleining

De virtuele maagband of virtuele maagverkleining, net wat term je voorkeur heeft, is een protocol wat we binnen hypnose gebruiken om mensen met overgewicht te helpen met afvallen. Het uitgangspunt achter het protocol is om jouw onderbewuste te laten weten dat je een maagband operatie hebt ondergaan.

Vanuit de hypnose bezien, is je maag na de eerste sessie gekrompen tot de grootte van een golfballetje. Ons onderbewustzijn weet immers niet het verschil tussen feit en fictie.

Natuurlijk, bewust zul je weten dat je niet daadwerkelijk de operatie hebt ondergaan, maar dat is prima. Je automatische gewoonten, wat ongeveer 94 procent van ons handelen is, (zoals eetgewoonten) worden gecontroleerd door je onderbewustzijn. Ons onderbewustzijn bepaald ongeveer 94% van ons handelen, zo moeten we dus met ons bewustzijn, het kleine overige percentage van 6 % opboksen tegen ons krachtige onderbewustzijn. Zo kun je gelijk zien waarom het zo moeilijk is om bepaalde veranderingen te maken in je leven.

Met hypnose transformeren we op die diepere laag, we bereiken je onderbewustzijn door middel van de therapie in trance. Zo maak je snel grote positieve veranderingen.

Veel mensen vertellen dat ze zich veel sneller voller voelen na de ingreep, alsof hun maag echt is verkleind. De trek in ongezond of minder gezond eten is stukken minder, waardoor het eenvoudiger is om de gezonde keuzes te maken voor je lichaam en geest.

Het doel is dat je lichaam op deze suggestie reageert door je sneller voller te voelen, alsof je de echte operatie hebt gehad.
Maar dan zonder alle risico’s die een echte operatie wel heeft.

Vroeger werd dit protocol alleen ingezet bij mensen met ernstig overgewicht. Tegenwoordig gebruiken we het zelfs ook bij lagere BMI cijfers.

Je kunt het virtuele maagband protocol gebruiken om 5 kilo af te vallen, maar ook om 50 kilo af te vallen. Omdat het bij het merendeel van de mensen die gemotiveerd zijn om af te vallen écht slaagt op deze manier. Dus dat is een mooi vooruitzicht.
Desalniettemin moet je, net als met alles waar je in wilt slagen in het leven, wél het werk ervoor willen leveren.

Je zult de komende maanden leven volgens bepaalde regels en diegene die zich daar echt aan houden, die behalen ook de mooiste resultaten. De regels helpen je met de psychologische impact van je virtuele maagband en daarmee ook je vroegere relatie met eten.
Volgens de regels leven dus, anders heeft dit protocol geen zin. En het zal dan niet slagen, zoals ongetwijfeld eerdere pogingen die je gedaan hebt om je gewicht op een gezond en wenselijk niveau te brengen.

We gaan dus aan het werk met je onderbewustzijn. Zorgen er als het ware voor dat jij en je onderbewuste weer dezelfde taal gaan spreken.
Het is wat mij betreft een mooie manier en ik heb velen in de praktijk hier hun doelen zien bereiken. (Ikzelf ook ooit)

Het werk gaat door na de 4 sessies want het is het niet gezond om te veel af te vallen in een hele korte tijd. Uiteraard word er ook met de achterliggende emotie gewerkt, om ervoor te zorgen dat de kans op terugval minimaal zal zijn. Het is geen dieet, in de vorm van voedingsadviezen, dat is fijn omdat je zelf kunt bepalen samen met je onderbewustzijn wat voor voeding goed is voor jou. Er zijn zoveel manieren om gezond te eten en geen lichaam is hetzelfde.

Denk er goed over na of je écht bereid bent om het werk erin te stoppen en klaar bent voor een mooie transformatie Ik sta je graag bij in deze mooie transformatie.