Klantreacties

Ontdek hieronder de positieve reacties van onze eerdere klanten en overtuig jezelf van onze vakbekwaamheid en kennis. Dit is wat onze klanten van de hypnose sessies vinden.

default image

Na de behandeling ben ik gaan testen of het nu beter ging, Jazeker!

Doordat wij elkaar al kenden (wij zijn ooit collega's geweest) en jij met veel passie en enthousiasme vertelde over de HypnoseTuin, raakte ik, een broodnuchter type geïnspireerd en geïnteresseerd.
Fascinerend hoe je anderen kunt helpen en zelfs echt iets wezenlijks kunt veranderen in hun leven!
In verband met mijn carrièreswitch naar de zorg en de angst die ik had voor bloed en naalden, nam ik contact met je op.
Zou je echt iets voor mij kunnen doen? Vele malen ben ik al flauwgevallen bij bloedafname of het kijken bij anderen en toch wilde ik zo graag doktersassistent worden!
Je hebt mij behandeld en dat voelde heel vertrouwd en ontspannen, zelfs voor iets waar ik me onzeker en ongemakkelijk over voelde, niets vond je vreemd of raar.
Na de behandeling ben ik gaan testen of het nu beter ging en jazeker lieve Kimm, tegenwoordig assisteer ik bij wondbehandeling, hechtingen verwijderen, heb ik sindsdien zelf meerdere injecties gehad en een plekje laten verwijderen: het is ongelooflijk maar het gaat heel goed!
Heel veel dank, ik kan dit iedereen aanraden!

Anoniem Hypnotherapie

default image

Bijna 3 jaar later is er nog steeds 30 kilo vanaf!

Lieve Kimm
Het was 2018 dat ik bij jou terecht ben gekomen om af te vallen.
Via de virtuele maagverkleining zijn we de sessies gaan doen. Ik wilde je zeggen dat nu bijna 3 jaar later er nog steeds 30 kilo vanaf is. Ik ben voor mij op een mooi gewicht, stabiel. Daar ben ik elke dag nog dankbaar voor. Ook in deze moeilijke corona tijd lukt het me goed om ervoor te zorgen dat ik niet bij de corona kilo mensen ga horen!
Kimm, nogmaals bedankt.

Anoniem Hypnotherapie

default image

Ik ben inmiddels maar liefst 45 kilo afgevallen. Ongelooflijk.

Lieve Kimm

Lang erover nagedacht wat ik je wilde schrijven. Ik ben zo ontzettend blij met de lichamelijke transformatie. Ik ben inmiddels maar liefst 45 kilo afgevallen. Ongelooflijk.
Ik was al blij geweest met de helft, Kimm. Ik zit nog steeds in het proces en voel me echt zo ontzettend veel beter. Niet alleen lichamelijk.
Ik heb ook persoonlijk een aantal mooie veranderingen doorgemaakt. Je leek elke keer de juiste knoppen in te drukken bij mij. Ik ben rustiger en relaxter en ga veel beter deze corona periode door dan voorheen. Als ik even een moment onrustig wordt dan kom ik dat snel weer te boven. Ik blijf er niet meer in hangen. Dat is niet alleen fijn voor mij, ,maar ook voor mijn omgeving.
Ik ben je dankbaar voor je hulp en alles wat eruit voort is gekomen en zeker nog zal gaan komen.

Anoniem Hypnotherapie

default image

Hypnose brengt je terug naar je oorsprong en authentieke zijn.

Na een teleurstellende ervaring met een psycholoog, raadde mijn dochter mij de HypnoseTuin aan.
Ik heb daar geen seconde spijt van gehad.
Als nuchtere Friezin ben ik open de sessies in gegaan.
Kimm is een zeer bevlogen vrouw die zich 100% voor jou inzet om je te helpen.
Tijdens de hypnoses komt jouw sterke onderbewustzijn naar boven, iets waar je ‘ vergeten ‘ bent naar te luisteren . Het brengt je terug naar je oorsprong en authentieke zijn.
Door vele invloeden en ervaringen ben je te vaak te ver van je eigen ik, je eigen zijn verwijderd geweest.
De sessies hebben mij écht geholpen waardoor ik veel pijn en verdriet achter mij kan laten !

Ellie van der V Hypnotherapie

default image

Bijzondere ervaring en aangename, betrouwbare behandeling en omgeving.

Bijzondere ervaring en aangename, betrouwbare behandeling en omgeving. Hypnose is iets waar je zelf open voor moet staan. In mijn geval heeft het me geholpen om patronen door te breken. Ik had ze zelf herkend, maar liep vast. Aangename verassing was dat er heleboel puzzelstukjes op hun plek vielen.
Nieuwe inzichten en andere levenshouding na hypnose kunnen levensveranderend zijn. In mijn geval is dat zeker waar. Dankbaar…

L.S. Virtuele Maagband

default image

Het is stil in mijn hoofd: Vrede! Heerlijk!

Hoopte op een “wapenstilstand” at the most. Echter het is stil in mijn hoofd: Vrede! Heerlijk!

28 jaar strijd tegen een eetstoornis; niet mogen eten, lijsten met verboden voedsel, afwegen wat
mag en niet mag - wanneer , om hoe laat, hoe te compenseren etc - en allerlei soorten van therapie en behandeling geprobeerd te hebben kwam ik bij jou terecht Lieve Kimm.

Zou hypnose iets kunnen veranderen aan de al jaren aanwezige strijd tegen onzekerheid en controle die zich uitte in een eetstoornis. Daarbij leek hypnose iets wat voor mij niet haalbaar was (controle uit handen geven ). Maar ik besloot het een kans te geven na het lezen van je website; hoe je naar zaken en het leven kijkt en hoe je werkte sprak me aan (kijken naar het nu) .
Allereerst was binnen een kwartier mijn angst weg dat ik dit niet zou kunnen; jij kan mensen enorm goed op hun gemak stellen en hen een fijn niveau van vertrouwen in henzelf geven. Op een zeer aangename, respectvolle en deskundige manier (je voorbereiding en wijze van verdiepen in de personen die bij jou komen geeft een veilig gevoel) creëer je een ontspannen en rustige omgeving waarbij, voor mij in elk geval, mijn onzekerheid en angst wegvielen.

Al na de eerste sessie was er een rust in mijn hoofd. Ruimte (ik heb ineens denktijd over). Mijn denken werd niet meer beheerst door alles rondom eten . Stilte voor de storm of……. We gingen nog een tweede sessie aan. Ook hier nam je weer alle tijd en rust wat enorm goed voelde.

Ik praat niet graag (ik klets wel graag maar praat niet graag over wat ik denk en voel m.b.t. de eetstoornis) , en dat was ook niet nodig. Ik mocht beide sessie gewoon in stilte zijn en werken.
Na zoveel jaar te mogen ervaren dat de strijd in mijn hoofd verdwenen is en weer ruimte te hebben om te leven is een prachtig geschenk waarvoor ik jou Kimm heel dankbaar ben want het is niet alleen de hypnose die dit bewerkstelligt. Ik geloof er heilig in dat de manier waarop en het vertrouwen en de veiligheid die jij geeft bij de sessies een grote rol spelen in het kunnen behalen van resultaat.

Nog steeds ben ik elke dag bang dat de rust en ruimte in mijn hoofd weggaat en dat ik weer verval in mijn oude gewoonten. Het is heel fijn te weten dat ik , mocht dit zo zijn, opnieuw bij je kan en mag aankloppen. Voor nu zeg ik “dank voor dezer zeer fijne en deskundige aanpak van je wat mij een zeer mooi cadeau als resultaat heeft gegeven’.

Anoniem Hypnotherapie

default image

Ik voel me nu weer zoals ik me vroeger voelde!

Hallo lieve Kimm

Met mij gaat het erg goed. De hypnose heeft gewerkt! Ik voel me goed. De angst is stukken en stukken minder, wat een opluchting! Wat een verademing! Ik voel me nu weer zoals ik me vroeger voelde. De relatie met mijn man gaat veel beter. Ik voel weer warmte en liefde voor hem. Ik heb zelfs mijn trouwring weer omgedaan. Ik wil je heel erg super bedanken voor je hulp. Ik heb mijn leven weer terug!

Dank je lieve Kimm, ik kom zeker nog een keer langs voor een hypnose sessie want het is heerlijk en ik zou het iedereen aanraden. Het is een opluchting om niet meer zo bang en gespannen te zijn de hele tijd. Ik voel me vrij. Ik vind je erg goed en knap hoe je dat allemaal doet.

Doei blije groetjes.

Anoniem Hypnotherapie

default image

Ik werd hartelijk ontvangen door Kimm in haar mooie rustgevende praktijkruimte waar je je snel op je gemak voelt.

Na een burn out periode wist ik eigenlijk niet zo goed welk pad ik in moest slaan, qua werk. Mijn huidige werk was passé maar wat dan wel?

Ik had gelezen over hypnose, maar was dat nou wel iets voor mij? Ik was erover aan het dubben of ik het wel of niet zou doen maar waar dan en bij wie?

Ik opende die zelfde dag mijn brievenbus en daar lag het foldertje van de Hypnose Tuin, dat kon geen toeval zijn! Ik heb direct de website bezocht en een bericht achter gelaten.
Al snel kreeg ik antwoord en een afspraak was zo gemaakt. Ik werd hartelijk ontvangen door Kimm in haar mooie rustgevende praktijkruimte waar je je snel op je gemak voelt.
Niks zweverig, geen mysterieuze bedoeling, gewoon een fijne luie stoel, omringt door planten, een kop thee en een luisterend oor.

De sessie zelf duurde ongeveer anderhalf uur waarbij je constant bewust bent van alles eigenlijk, niks engs dus! Ben ik er wat mee opgeschoten? Ja ik denk het wel.

Ik heb vertrouwen gekregen, vertrouwen dat het goed komt!

Yvonne D Hypnotherapie

default image

Mijn tinnitus is inmiddels verminderd.

Beste Kimm,

Mijn bezoek aan de Hypnosetuin is prima bevallen. Wist niet wat ik kon verwachten en heb het gewoon ondergaan.

Kimm, bij jou was ik perfect op mijn gemak. De sessie zelf heb ik relaxed ondergaan. Mijn tinnitus is inmiddels verminderd.

Voor mijn probleem met betrekking tot het spreken in het openbaar heb ik goede hoop. Indien het zich voordoet zal ik je nader informeren.

Al met al een bijzondere en zeer prettige ervaring.

Kimm bedankt.

Willem Hypnotherapie

default image

Al twee jaar lang geen centje pijn en behoeften om te roken.

Alweer 2 jaar geleden Kimm dat je mij van het roken af hielp. Ik ben zo blij dat ik toen die stap heb gezet om jouw hulp in te roepen.

Al twee jaar lang geen centje pijn en behoeften om te roken.

Ik ben nu bijna 69 jaar en heb me verleden jaar een racefiets aangeschaft waar mee ik op een mooie dag zo rond de 100 km wegzet zonder moe te worden.

Dank je wel Kimm.

Hans Oostdijk Stoppen met roken

default image

Na afloop was ik heel zelfverzekerd.

Mijn ervaring met Kimm was echt heel positief.  Ik ben iemand die zichzelf moeilijk openstelt maar ik kreeg bij Kim gelijk een goed gevoel. Ik had niet verwacht dat ik zo snel in hypnose zou zijn.

Kim sprak op een gegeven moment tegen mijn onderbewustzijn en toen ging er echt iets gloeien in mijn buik. Ik ben zelf totaal niet gelovig of spiritueel, maar hier gebeurde gewoon echt iets.  Na afloop was ik heel zelfverzekerd.  Zodanig dat mensen het tegen mij zeiden en ook dat ik die dag daarna ben aangenomen op een sollicitatiegesprek.
De sessie ging heel diep, want ik heb veel problemen (verslaving, depressie) en hier ging Kim echt super mee om. Ik zou Kim echt aan iedereen aanraden.

Na afloop viel de rekening mij ook mee.  Ze had hier echt makkelijk meer voor kunnen vragen maar ze doet het dus echt om je te helpen en niet vanwege het geld.

Deze diepe connectie was echt heel bijzonder.  Bedankt!

Anoniem Hypnotherapie

default image

Na de hypnose heb ik geen sigaret meer aangeraakt.

Na ruim 20 jaar roken ben ik door middel van hypnotherapie gestopt met roken. Ik noem het zelf niet “gestopt met roken”, maar “ik rook niet (meer)”. Dit lijkt hetzelfde, maar gevoelsmatig is dit toch anders.

Kimm ontving mij hartelijk in haar mooie praktijkruimte. Ze stelde me op mijn gemak en ze werkt vanuit integriteit. Het voelt veilig en vertrouwd. Na de hypnose heb ik geen sigaret meer aangeraakt. Ik heb zo nu en dan nog zin om te roken, maar dit trekt binnen no time weer weg. Ook ben ik nagenoeg niet aangekomen.

Voor mij was een hypnosesessie voldoende niet meer te roken. Ik ben nu ruim 5 maanden gestopt met roken en daar ben ik ontzettend blij mee.

Bedankt Kimm! Ik weet zeker dat je veel andere mensen kunt helpen, je bent een geweldig mens.

Fieke

Fike Hypnotherapie

default image

Tijdens de hypnose stelde ze me steeds gerust.

Ik ben bij Kimm Flipse geweest voor een hypnose sessie. Ik kampte met emotie swings wat gerelateerd was met het weer en wilde meer zelf vertrouwen en voor mezelf opkomen.

Laat ik eerst even vertellen dat Kimm en ik elkaar op een hele bijzondere manier hebben ontmoet. Een vriendin van mij had al langer het verlangen om onder hypnose te gaan en mij leek het ook wel interessant of het überhaupt zou lukken. Toen ik Kimm ontmoette op een event was gelijk de klik er dat ik haar wel zou vertrouwen als ik onder hypnose zou gaan. We hebben snel een afspraak gemaakt en ben ik naar haar toe gegaan voor een sessie.

Eenmaal aangekomen kreeg ik een lekkere kop thee, zat ik in een fijne stoel en voelde ik me echt op mijn gemak. Kimm heeft voor dat ik onder hypnose ging heel veel uitgelegd hoe het werkt, tijdens de hypnose stelde ze me steeds gerust, dat was erg prettig. Ook was de hypnose voor mij een geheel andere ervaring dan wat je op TV ziet. Ik weet alles nog van wat er gebeurt is alleen maak je dat in een soort roes mee.

Kimm heeft me heel fijn begeleid en heel rustig door het proces heen laten gaan. Achteraf, na de sessie, was ik nog een beetje sceptisch. Totdat het buiten enorm slecht weer was en ik nog steeds super vrolijk was en lekker in mijn vel zat. Normaal als het regende was dit niet het geval. Normaal had ik de zon nodig om mij op te vrolijken. Al zeker 15 jaar! En nu, ineens voelde ik me blij, terwijl het regende en bewolkt was! Zelfs toen het 3 dagen achter elkaar bewolkt was en er geen zon te bekennen was. Toen wist ik dat de hypnose ECHT geholpen had. Ook zit ik beter in mijn vel en ben ik echt voor mezelf gegaan. Durf meer mijn mening uit te spreken en kom voor mijzelf en mijn ideale op.

In de toekomst zal ik nog zeker een keer naar Kimm terug gaan voor een vervolg sessie en zelf mijn man, die het absolute onzin vind, wil zich eraan gaan wagen om samen met Kimm gezonder te gaan eten, hij krijgt momenteel geen groente weg. Na het zien van mijn resultaten gelooft hij erin dat het Kimm wel zal lukken.

Joanna

Joanna Hypnotherapie

default image

Ik voel me echt een ander, blijer mens.

De hypnose sessies hebben mij zo goed geholpen! Kimm begeleidt ongelooflijk goed, ze neemt alle tijd en voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Ik heb hier heel veel baat bij gehad en voel me echt een ander, blijer mens.
Een dikke aanrader!

Roos L. Virtuele Maagband

default image

Tot mijn grote verbazing wist zij de kern zo helder en zo goed te pakken.

Ik heb altijd wel een Hypnose behandeling willen ondergaan. Zo gezegd zo gedaan kwam ik via Google uit bij Kim Flipse van de Hypnose tuin. Ik geloof niet in toeval maar het bleek dat haar praktijk aan de overkant van mijn ouderlijk woonadres is gevestigd. Ik had geen verwachtingen wel het gevoel dat Kim wel goed in haar vak zou zijn. Dit gevoel ontstond bij mij naar het lezen van haar website en de foto van Kim maakte een positieve indruk op mij.

Wat er daarna gebeurde is lastig te beschrijven, Kim was heel goed in het op mij gemak stellen en een gevoel van veiligheid te geven. We hebben leuk gekletst, Kim heeft wat vragen gesteld en ik heb aangegeven dat ik het thema “vertrouwen in mijzelf” wilde aanpakken, waarna wij over gingen op de behandeling.

Op een gegeven moment neemt Kim het over met passie en betrokkenheid. Tot mij grote verbazing wist zij de kern zo helder en zo goed te pakken dat ik oprecht verrast was. Waar wij over gesproken hadden, wist ze zo goed uit te filteren dat ik echt verbaast was. Ze wist zo goed te benoemen waar het in mijn onderbewustzijn over ging.

Wat mij nu op valt is dat ik veel duidelijker mijn eigen innerlijk stem hoor die bijvoorbeeld zegt heb geduld en ik word daarna niet meer overvallen door onzekerheid. Of hoor ik mijzelf bijvoorbeeld steeds vaker zeggen alles wat je tot nu toe gewild hebt in het leven is gelukt dus dit gaat je ook lukken. Of ik moet iets doen en ik hoor mijn innerlijke stem zeggen je gaat dit doen maak je niet druk.

H.Y. Hypnotherapie

default image

Wat je los hebt gemaakt bij mij weet ik niet, maar ik merk wel degelijk verschil.

Goedemorgen Kimm,

Ik wil je even bedanken, heel erg bedanken! Wat je los hebt gemaakt bij mij weet ik niet, maar ik merk wel degelijk verschil. Ik ben na mijn bezoek aan jou ook gestart met een dagelijks momentje voor mezelf ( het lukt me ineens om te mediteren! 🙂

Maar ik ben echt minder onzeker over mijn relatie, en over mezelf en ik merk dat het zeker een positieve invloed heeft in onze relatie!
Bedankt lieve Kimm

Anoniem HypnotherapieHypnotherapie

default image

Ze straalt zoveel positiviteit en energie uit

Hypnose... Ik ken veel mensen die er nieuwsgierig naar zijn en die er wel eens over praten, maar weinig die het echt hebben geprobeerd. Omdat het eng is, omdat ze het niet snappen.. En ik dacht er ook zo over, maar ik hakte de knoop door toen ik Kimm van de Hypnosetuin tegenkwam. Ze straalt zoveel positiviteit en energie uit, dat moet wel goed komen dacht ik.

Ik was heel nerveus maar zodra ik binnenstapte was dat alweer heel snel voorbij. Er word heel fijn uitgelegd wat er allemaal gebeurd en wat je kan verwachten.

Aan de hypnose zelf heb ik ook meer gehad dan ik verwachtte, want stiekem had ik toch nog ergens een skeptisch stemmetje in mijn hoofd zitten die me vertelde dat het onzin is. Maar het tegendeel blijkt waar te zijn :).

Als je er voor open staat en nieuwsgierig bent raad ik je zeker aan om het te proberen.

Jordy Hypnotherapie

default image

Ik had een andere keuze gemaakt dan normaal

Na de sessie in de HypnoseTuin ben ik er wel iedere dag mee bezig merk ik. Ik eet gezonder.

Ik eet nu bv spelt of havermout cracker ipv brood.

Vorige week ging ik lunchen en ik koos voor een bak sla i.p.v de ongezonde keuze zoals normaal. Mijn vriend keek mij heel raar aan! Toen stond ik er pas bij stil dat ik een andere keus had gemaakt dan dat ik normaal zou doen. Het was dus een hele onbewuste keus om voor gezond te kiezen.

Het voelt wel goed ieder geval. Je hebt mij weer hoop gegeven..

Bedankt lieve Kimm

A.B. Hypnotherapie

default image

Er was echt een last van mij afgevallen

Op 7 juni 2017 heb ik de stap gezet om een hypnose-sessie te volgen bij de Hypnosetuin.

Vooraf heb ik een formulier ingevuld waarin ik mijn "probleem" heb beschreven en wat ik hier graag mee zou willen bereiken.
Na een echtscheiding ben ik door een moeilijk en verdrietige periode heengegaan. Afgezien van het verdriet was ik ook heel erg onzeker om mijzelf en was ik het vertrouwen kwijt (in mijzelf, maar ook in anderen). Mijn doel was om in ieder geval weer zekerheid te krijgen in mijzelf als mens (ik mag er zijn en ik ben het waard). Anderzijds wilde ik mezelf sterker maken om het verdriet wat mij is aangedaan niet meer toe te laten.

De sessie heeft ruim 5 kwartier geduurd, maar ik mijn beleving was het veel korter. Na de sessie was ik enorm uitgeput. De nacht heb ik heerlijk geslapen, ik voelde me opgelucht en zoals gezegd kilo's lichter. Er was echt een last van mij afgevallen. In de dagen erna merkte ik een verandering in mijn gevoel over mezelf. Ik voelde me langzaam zekerder worden en het besef kwam dat de scheiding niet "mijn schuld" was. Ik ging echt met andere ogen naar de ontstane situatie kijken en durfde weer te zeggen dat ik het waard ben om van te houden.

Ik ben ontzettend blij dat ik de hypnose-sessie heb gevolgd en ik kan het zeker aanraden. Mij heeft het enorm geholpen. Ik voel me echt veel beter en heb bepaalde dingen los kunnen laten.

D. Trampe Hypnotherapie

default image

Elke ochtend ben ik bang dat het “weg is”, maar elke dag is het er nog!

Goedemorgen Kimm,
Ik wil je heel graag nog laten weten wat het effect van onze sessie was. Het is echt heel bijzonder. Elke ochtend ben ik bang dat het “weg is”, maar elke dag is het er nog en gisteren is het zelfs nog gegroeid.

Het uur na de sessie was ik sowieso erg ontspannen. Maar wat ik vooral merkte is dat ik steeds in bepaald gedrag of gewoontes geremd werd door mijn ademhaling. De meest minuscule dingetjes die ik mezelf heb aangeleerd worden nu onderbroken met een diepe ademhaling, zo bizar! En dus elke ochtend ben ik bang dat het weg is maar dan is het er nog steeds! Zó bijzonder!!

En alsof dat nog niet genoeg was, werd ik me de afgelopen dagen enorm bewust van op de manier waarop ik de perfecte wereld in mn hoofd creëerde (dat ik het deed wist ik natuurlijk al, maar hoe en wanneer niet). Het is nog maar net dat ik dit merk maar elke keer dat het gebeurt sta ik perplex en het kan niet anders dat dit het resultaat is van onze sessie.

Ik ben je ten eerste zo ontzettend dankbaar! ik wel soms in hoeverre dit nu uit mij komt en niet omdat jij dit zaadje hebt gepland zeg maar? Zit dit echt in mij of is het echt “magie”?
Ik heb het overigens ook nog steeds met niemand gedeeld omdat het zo bijzonder is en dit mag niemand van mij afnemen 🤗

(Deze tekst is door de HypnoseTuin voor de klant geredigeerd t.b.v. de privacy en leesbaarheid.)

Anoniem Hypnotherapie

default image

Een verhaal om nooit te vergeten. Ik ben een niet roker geworden.

Een verhaal om nooit te vergeten.

Ik had grote moeite om met het roken te stoppen. Wat ik ook probeerde, het lukte maar niet.
Van een oud collega hoorde ik dat hij mede door een hypnose sessie is gestopt met roken.
Zo ben ik in contact gekomen met Kimm Flipse, De Hypnose Tuin dus.
Na een intake gestuurd te hebben was de afspraak snel gemaakt.
Wat mij is opgevallen is dat Kimm door de intake te bestuderen mij al voor de sessie voor een groot deel kende. De hypnose sessie op zich verliep goed, ik voelde me goed bij Kimm en kon mezelf totaal ontspannen.
Ik schrijf deze mail ten tijden dat ik meer dan 14 dagen niet meer rookt.
Ik ben een niet roker geworden.
Ik denk iedere dag terug aan de hypnose en de handvatten die Kimm mij heeft gegeven gebruik ik dagelijks, zoals mijn afspraak met mijzelf en de support van mijn onderbewustzijn.

Dank je Kimm.
Je bent een verhaal om nooit te vergeten

Hans Oostdijk Stoppen met roken

default image

Dit was geen poging, ik was gewoon direct gestopt met roken.

Na 25 jaar roken gestopt met behulp van hypnose.

Ik wist natuurlijk allang dat roken zeer ongezond is. Dat wil zeggen, dat wist ik met mijn verstand.
Diep van binnen was ik bang een maatje te gaan missen, bang voor de afkickverschijnselen en bang voor het falen... weer een poging die mislukt.

De sessie verliep als vanzelf. Mijn vragen vooraf werden duidelijk beantwoord (en ik begreep de antwoorden ook). Nooit heb ik het gevoel van controle gemist. Direct na afloop was ik blij, ja zelfs gelukkig.
Niet bang voor het falen van een nieuwe poging... Dat hoefde ook niet, dit was geen poging, ik was gewoon direct gestopt met roken en dat maakte me gelukkig!

De tijd er na heb ik lichamelijke afkickverschijnselen gehad. Ongemakkelijk, maar prima te doen. Mijn lichaam moest gewoon even wennen aan de overtuiging dat ik een niet-roker ben.

Werkt dat echt? wordt mij veel gevraagd, Ja! is het antwoord. Ik ben er van overtuigd dat je het ook niet kan laten werken, het kan tegenwerken. Maar ja, wat heeft dat voor zin?

Kimm is de normaalste weirdo die ik ooit heb ontmoet, ze is bereid om je vragen te beantwoorden en zich bewust van het feit dat hypnose nou niet echt dagelijkse kost is voor ons... 'de normale mensen'. Ik beveel je Kimm Flipse dan ook van harte aan.

Anoniem Stoppen met roken

default image

Ze weet hoe ze iemand gerust kan stellen en oordeelt niet over jou als persoon.

Bedankt Kimm,

Voordat ik verder ga met mijn ervaring delen wil ik even kwijt wat voor persoon ik ben/was op het moment van mijn sessie. Ik ben een jongen van 17 jaar en probeerde in de korte tijd die ik nu leef, hele tijd grip en controle te krijgen over dingen waar ik geen controle over hoor te hebben. Zelf vind ik van kleins af aan hypnose al interessant.

Ik was naar Kimm toegegaan toen ik merkte dat bij mijn proces van erachter komen wie ik ben en hoe ik wil zijn, mijn gevoel tegenwerkte, mijn onderbewustzijn probeerde me telkens weer terug te laten vallen in mijn oude mindere gewoontes, zoals heel snel een negatieve mening over een persoon creëren. Mijzelf kennende, ik wist dat er onder hypnose doordat ik er zelf voor een amateur al vrij veel kennis overhad op dat moment mij niks kon gebeuren… zat ik te shaken van de zenuwen. De manier waarop Kimm hiermee omging was super fijn. Ze weet hoe ze iemand gerust kan stellen en oordeelt niet over jou als persoon. Ze gaat heel secuur te werk en heeft mij goed in hypnose weten te brengen.

Ik merk dat ik sinds de sessie, toegang heb tot heel mijn brein. Dat besefte ik me pas achteraf. Al die dingen die ik qua bewust verstand wist, zijn doorgedrongen tot mijn onderbewust zijn en weten tegenwoordig daar ook tot door te dringen. Ik voel me goed, positief, zelfverzekerder en gemotiveerder. Sinds de sessie heb ik de knoop voor mezelf helemaal doorgehakt en ga ik naast de opleiding die ik wil doen, ook hypnose leren.

Ik ben er van overtuigd, wanneer je een verandering heel graag tot stand wilt brengen in je leven, wat waarschijnlijk en hopelijk het geval is als je dit leest, dat Kimm meer dan gekwalificeerd is om je te helpen. Ze neemt de tijd en houdt rekening met je, echt waar. Mijn doel met het delen van mijn ervaring is om je gerust te stellen. Want ja als wilt dat hypnose voor je werkt, dan werkt hypnose voor je.

Jij die dit leest, ik hoop dat je wat hebt gehad aan mijn ervaring en ik hoop ook dat hypnose voor jou zal werken.

-Jesse

Jesse Hypnotherapie

default image

Je hebt goed naar mij geluisterd en de juiste woorden gekozen.

Lieve Kimm,

Je hebt mij enorm op mijn gemak gesteld, het was een zeer bijzondere ervaring en je hebt goed naar mij geluisterd en de juiste woorden gekozen.
Voor mijn reis naar Afrika heb je mij enorm veel kracht gegeven en ook zeker de teksten dat je van jezelf mag houden en je eigen keuzes mag maken gaan nog regelmatig door mijn hoofd. Ik ga een prachtige reis maken en laat zeker iets van me horen hoe het daar met mij gaat en zeker ook als ik weer terug ben hoor je van mij. Dank voor je lieve woorden.

Helma B Hypnotherapie

default image

Ik kan weer gelukkig zijn!

Ik kan weer gelukkig zijn!

Lieve Kimm,
Bedankt voor wat jij met mij hebt gedaan. Ik had geen idee wat ik kon verwachten van hypnose, maar wat een heerlijke ervaring. Dat de hypnose op korte termijn zo'n heerlijk gevoel geeft is natuurlijk fijn, maar wat het op de lange termijn gedaan heeft is nog veel fijner.

Ik zat persoonlijk heel erg met mijzelf in de knoop. Als iemand boe tegen me zij kon ik zomaar gaan huilen. Ik was toch wel redelijk onzeker en het leek alsof heel de wereld tegen mij was. Ik was erg onrustig en schoot vaak in de paniek om de kleinste dingen.

Na 2 hypnose sessies voel ik me al zoveel beter. Ik heb rust in mijn hoofd en kan alles veel beter relativeren en schiet niet zomaar meer in de stress.
Ik voel mij oprecht veel gelukkiger en vooral veel positiever!
Niet alleen ik merk dat ik vooruit gang maak ook mensen uit mijn omgeving (die niet allemaal weten dat ik onder hypnose ben geweest) zien dat het beter gaat!

Lieve Kimm, bedankt wat je voor mij hebt kunnen betekenen!

Jessie de W Hypnotherapie

default image

Ik sta nu met beiden benen op de grond.

De hypnose Tuin was voor mij een ervaring op zich.

Kwam bij Kimm, binnen en het was al gelijk vertrouwd voor mij.

Kimm, heeft mij heel goed geholpen en ik staat nu met beiden benen op de grond.

Raadt het iedereen aan.

Kimm, hierbij wil ik je zeggen, sta nu na de sessies positief in het leven!
Dank je wel. 🍀🍀🌹🌹

Elly Moerer Hypnotherapie

default image

Ik had mijn sleutel gevonden om in het dagelijkse leven in een andere mindset te komen

Ik heb in september 1 hypnosesessie bij Kimm gedaan. Enkele weken ervoor heb ik bij een andere praktijk mijn 1e hypnosesessie gedaan. Ik merkte dat ik me daarna meer verbonden voelde met mijn diepere gevoel doch had nog een specifieke hulpvraag waar ik verder mee aan de slag wilde.

Ik twijfelde bij de start van mijn zoektocht tussen 2 behandelaars. 1 daarvan was HypnoseTuin en ik besloot die 2e sessie bij Kimm te plannen.

Ik was zéér nieuwsgierig naar Kims werkwijze. In een app wisseling legde ze me haar werkwijze zeer duidelijk uit, met tegelijk geen enkel oordeel over mijn eerste ervaring elders. Ik voelde me gehoord en goed voorbereid op wat me te wachten stond. Een afspraak was snel gemaakt.

Toen ik bij Kimm in de praktijk kwam ontstond er bij binnenkomst al een prettig gesprek over 'toevalligheden'. Ik voelde me op mijn gemak door Kims hartelijke ontvangst en daardoor kon ik mijzelf snel ontspannen en open stellen.

De sessie werd een prachtige reis. Onder de geleidende visualisatie van Kimm en de achtergrondmuziek, kon ik in de hypnosestaat een overgave ervaren. Ik ben een beelddenker en mijn fantasie is een dankbaar hulpmiddel om de suggesties van Kimm op een diepere laag hun werk te laten doen. Ik heb de highlights van mijn innerlijke reis goed kunnen ankeren.

1 specifiek beeld heb ik in de periode na de sessie regelmatig opgeroepen toen bepaalde patronen zich aandienden. Door het beeld en de betekenis hiervan (mijn eigen betekenis, voor alle duidelijkheid) op te roepen voor mijn geestesoog, had ik mijn sleutel gevonden om in het dagelijkse leven in een andere mindset te komen. Andere mindset = andere gevoelsstaat = ander gedrag. Precies wat ik nodig had.

Ik merk(te) onder andere verschil in minder lang aanhaken in de emotie of het (drama) verhaal van de ander. Dat geeft mezelf absoluut meer ruimte om mijn eigen gevoel te ervaren en opinie te vormen. Dat heeft mij geholpen in het versterken van mijn zelfvertrouwen. Ik krop minder en minder mijn gevoelens of mening op en word creatiever in het uiten hiervan, zonder de verbinding met mijzelf of de ander te verliezen. Ik heb een bepaalde passiviteit doorbroken en meer zin en behoefte in mijn eigen gezelschap. Ik ben actiever geworden en heb absoluut geen behoefte aan zware somberheid. Niet van mezelf en niet van anderen. Mezelf alle ruimte geven om te zijn wie ik ben, daar heeft de sessie bij Kimm mede aan bijgedragen.

Ik wens ieder die bij Kimm in de stoel gaat zitten dan ook een mooie verhelderende reis.

S Hypnotherapie

default image

De woorden en zinnen die zij gebruikte, waren gespecificeerd op mijn behoeften.

Dit is de eerste keer dat ik mijn ervaringen deel op het internet. Kim heeft mij ontzettend geholpen met mijn zelfvertrouwen.

Voorafgaand de sessie had ik het intakeformulier zo uitgebreid mogelijk ingevuld. N.a.v. het intakeformulier heeft Kimm voor mij speciaal een script geschreven. Ik kon merken dat zij de tijd ervoor had genomen. De woorden en zinnen die zij gebruikte, waren gespecificeerd op mijn behoeften. Kimm gaf mij een veilig gevoel tijdens de hypnose.

Na afloop van de sessie voelde ik mij enorm zelfverzekerd. Dit gevoel kende ik niet. De hypnose werkte dagen lang nog verder. De nachten er na kreeg bijzondere dromen.  Deze heb ik met Kimm gedeeld. Zij heeft mij toen geadviseerd om de Ultra Height hypnosesessie te proberen. Dat was precies hetgeen wat ik nodig had. Tijdens de sessie krijg je het gevoel écht bepaalde belemmerende gedachte los te laten. Het is een gevoel dat niet in woorden te vatten is. De dagen erna en inmiddels een maand later voel ik nog steeds de werking van de Ultra Height hypnose.

Kimm, bedankt voor alles! Je bent een TOPPERD!!! Je neemt de tijd voor je klanten en verdiept je in de situatie van de klant. Ik ben naar meerdere hypnotiseurs geweest in de Rotterdam, maar jij bent écht de beste. Met warmte, eerlijk zijn, tijd, investering, veilig voelen, passie en liefde voor het vak onderscheid jij je van de andere hypnotiseurs.

Groetjes,
Ayesha

Ayesha Hypnotherapie

default image

De hypnoseTuin heb ik ervaren als iets heel speciaals en mooi.

De HypnoseTuin heb ik ervaren als iets heel speciaals en mooi, voelde mij ontzettend op mijn gemak en ontspannen. Alsof we elkaar al konden…

Ook de hypnose sessie zelf was bijzonder , geen enkel idee van dat dat een uur heeft geduurd , totaal geen tijdsbesef !

Voel me al minder angstig, dat ga ik in de praktijk brengen met solliciteren etc. Het openbaar vervoer in gaan staat voor komende week ingepland.

 

We hadden een hele fijne sessie samen.

Belinda Hypnotherapie

default image

Wat je los hebt gemaakt bij mij weet ik niet, maar ik merk wel degelijk verschil.

Goedemorgen Kimm,

Ik wil je even bedanken, heel erg bedanken! Wat je los hebt gemaakt bij mij weet ik niet, maar ik merk wel degelijk verschil. Ik ben na mijn bezoek aan jou ook gestart met een dagelijks momentje voor mezelf ( het lukt me ineens om te mediteren! 🙂
Maar ik ben echt minder onzeker over mijn relatie, en over mezelf en ik merk dat het zeker een positieve invloed heeft in onze relatie!

Bedankt lieve Kimm

Anoniem Hypnotherapie

default image

Het gaat echt een heel stuk beter nu!

Hoi Kimm,
Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij je ben geweest, maar ik wilde even echt de resultaten beleven voor ik je wat liet weten.
Het gaat echt een heel stuk beter nu, mijn daadkracht en volharding is toegenomen en ik sta veel steviger in mijn schoenen.
Ik kom graag nog een keer terug, er is tenslotte altijd ruimte voor verbetering, maar de resultaten zijn fantastisch!
Super bedankt!!

Hartelijke groet.

Anoniem Hypnotherapie

default image

Jij hebt het laatste zetje gegeven naar een rookvrij leven.

Beste Kimm.

11-10-2018 stapte ik bij je binnen, je heb mij toen met jou gave het laatste zetje gegeven naar een rookvrij leven.

Ik denk nog vaak terug jou en aan deze voor mij bijzondere dag.

Ik ben nog steeds een dankbare niet roker.

Dank je wel Kimm.

Groet.

Hans Oostdijk Stoppen met roken

default image

Het gaat anders wel heel snel!

Beste Kimm
Er is nu 20 kilo eraf, en ik blijf ff hangen, ik vind het goed zo. Het gaat anders  wel heel snel.
Ik ga nog voor meer kilo's maar het is prima als het iets langzamer gaat
Ik voel mij heel erg goed. Dank je dat je mij zo goed geholpen hebt.
2019 wordt een top jaar!

Anoniem Virtuele Maagband