Kwalificaties

Register Hypnotherapeut

Waarborg Register Hypnotherapeut

Waarborg Register Hypnotherapeut

U bent op zoek naar een goed opgeleide hypnotherapeut? Helaas is dat niet altijd gemakkelijk. Hypnotherapeut is een beroep in de vrije sector en de titel “Hypnotherapeut” mag door iedereen gevoerd worden. Dit vergemakkelijkt niet direct uw keuze voor het kiezen van kwaliteit. U ziet waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer?

De titel “Register Hypnotherapeut┬«” biedt u garantie dat de therapeut voldoet aan de eisen die u mag verwachten van een goed opgeleide therapeut en is een onafhankelijk kwaliteitsmerk voor hypnotherapeuten die opgeleid zijn in directe (klassieke) hypnotherapie. Licentiehouders voldoen aan de daaraan verbonden opleidingseisen welke richting worden gegeven door de inzichten van Dave Elman.

Jeffrey Stephens -Hypnotherapeut

Jeffrey Stephens protocol – Certified Hypnotist

Met het unieke 10-stappenplan, afkomstig van de wereldberoemde hypnotiseur Jeffrey Stephens (Whole Life Mastery Hypnosis), kunnen meer dan 90% van de in de praktijk voorkomende issues moeiteloos worden opgelost.

 

 

OMNI – Hypnotherapeut

omni hypnosis training center

omni hypnosis training center

De OMNI Hypnoseopleiding is onnavolgbaar als het gaat om technieken voor directe suggestietherapie en om te werken aan diepliggende problemen bij je client door gebruik te maken van de unieke methoden en technieken zoals R2C (Regression to Cause), Universele Therapie, Inner Child Therapie, Ultra Height® Hypnosis, Stoeltherapie, Werken met de Esdaile staat.

OMNI Hypnosis Training Center is een internationale organisatie met duizenden hypnotherapeuten over de gehele wereld, meer dan 25 opleidingscentra verspreid over vier continenten, waardoor continuïteit onafhankelijk van de docent of het lokale opleidingsinstituut wordt geborgd. De docenten worden zorgvuldig geselecteerd en staan onder kwaliteitscontrole van OMNI Hypnosis Training Center in Zwitserland.

National Guild of Hypnotists – Hypnotherapeut

National Guild of Hypnotists

National Guild of Hypnotists

Het National Guild of Hypnotists (NGH) is een non-profit, op lidmaatschap gebaseerde, internationale organisatie voor professionele hypnotiseurs. De NGH heeft wereldwijd 114 afdelingen met meer dan 14.000 leden in 80 landen. Het stelt normen voor hypnotherapie.