Over mij

Hai. Ik ben Kimm Flipse en ik ben ontzettend gedreven om jou te helpen. Dat doe ik  op mijn eigen energieke manier. Ik heb al vele jaren ervaring om met mensen te werken en te begeleiden naar de juiste bestemming.

Ik ben opgegroeid in Rotterdam en ben 41 jaar. Ik ben gelukkig samen met mijn hondjes en mijn man. Zoals veel mensen die opgegroeid zijn in de “grote stad” heb ik genoeg meegemaakt in het leven. Waardoor je ook eigen bagage hebt en dat in kunt zetten voor anderen.

Waar je ook vandaan komt of wat voor achtergrond je hebt, niets zal mij verbazen. Je zult je prettig voelen bij mij en ik ben goed in het creëren van een veilig gevoel. Iets dat erg belangrijk is als je in een goede hypnose wilt gaan. De praktijk is aan huis, in een mooie omgeving. Dat is tenminste wat ik hoor van de mensen die bij mij in de praktijk komen.

Oordelen doe ik nooit. Ik ben wel betrokken bij de issues waar je mee komt. Ik ga aan de slag met het materiaal dat jij me geeft , en ik zet alle middelen in die ik in me heb om het de beste sessie te maken die voor jou mogelijk is, op dat moment. Een diagnose stellen doe ik niet.

Ik sta achter mijn aanpak, die zal verschillen per persoon. Ik kies voor een aanpak waarvan ik denk dat die bij je past.
Hypnose is een hele snelle en doeltreffende manier om jezelf te verbeteren en je mooiste leven te gaan leiden. Want dat willen we toch allemaal? Je mooiste leven leven?

Het leven is te kort om jaren ergens mee te zitten. Je hoeft niet met je gevoel te worstelen als je ergens graag vanaf wilt. Je kunt ermee aan de slag, je kunt het oplossen. Daar wil ik je graag bij helpen.

Ik wil jou helpen om je mooiste leven te gaan leiden. Zoals ik ook mijn mooiste leven ben gaan leiden door middel van hypnose. Mijn wensen werden dromen. Mijn dromen werden doelen, en mijn doelen kwamen uit! Dat kun jij ook bewerkstelligen!

Ik neem de tijd om te praten voor de sessie, zodat we ons beiden op ons gemak voelen als we aan de sessie beginnen. We kunnen wat drinken als je daar trek in hebt  en nemen dan door wat er gaat gebeuren. Het is  gezellig van te voren en alle spanning zakt weg.  Dat is een mooie ingang voor de hypnose sessie.

Het oplossen van problemen doen we in het nu, de problemen laten we in het verleden. We plaatsen nieuwe veel fijnere positieve suggesties in de plaats van jou probleem. Waar het om gaat is dat je ervan opknapt. Dat je je goed voelt in het dagelijks leven en zin hebt in de toekomst.
Of dat nu gaat over het verwerken van bepaalde dingen en sterker te staan in het hier en nu, of er andere klachten of verbeterpunten zijn dat maakt niet uit.

Je ogen zitten aan de voorkant, om een reden. Vooruit kijken en niet terug!
Het ervaren van de kracht van hypnose heeft mij ertoe geleid om zelf mensen te begeleiden in een mooie transformatie.

Het is keer op keer weer een wonder wat je met de kracht van hypnose kunt bereiken. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Bel of whatsapp mij op 06-24308911 of stel je vraag in dit formulier.