De woorden en zinnen die zij gebruikte, waren gespecificeerd op mijn behoeften.

Ayesha
Hypnotherapie
27-11-2019
default image
    
De woorden en zinnen die zij gebruikte, waren gespecificeerd op mijn behoeften.

Dit is de eerste keer dat ik mijn ervaringen deel op het internet. Kim heeft mij ontzettend geholpen met mijn zelfvertrouwen.

Voorafgaand de sessie had ik het intakeformulier zo uitgebreid mogelijk ingevuld. N.a.v. het intakeformulier heeft Kimm voor mij speciaal een script geschreven. Ik kon merken dat zij de tijd ervoor had genomen. De woorden en zinnen die zij gebruikte, waren gespecificeerd op mijn behoeften. Kimm gaf mij een veilig gevoel tijdens de hypnose.

Na afloop van de sessie voelde ik mij enorm zelfverzekerd. Dit gevoel kende ik niet. De hypnose werkte dagen lang nog verder. De nachten er na kreeg bijzondere dromen.  Deze heb ik met Kimm gedeeld. Zij heeft mij toen geadviseerd om de Ultra Height hypnosesessie te proberen. Dat was precies hetgeen wat ik nodig had. Tijdens de sessie krijg je het gevoel écht bepaalde belemmerende gedachte los te laten. Het is een gevoel dat niet in woorden te vatten is. De dagen erna en inmiddels een maand later voel ik nog steeds de werking van de Ultra Height hypnose.

Kimm, bedankt voor alles! Je bent een TOPPERD!!! Je neemt de tijd voor je klanten en verdiept je in de situatie van de klant. Ik ben naar meerdere hypnotiseurs geweest in de Rotterdam, maar jij bent écht de beste. Met warmte, eerlijk zijn, tijd, investering, veilig voelen, passie en liefde voor het vak onderscheid jij je van de andere hypnotiseurs.

Groetjes,
Ayesha