Dit was geen poging, ik was gewoon direct gestopt met roken.

Anoniem
Stoppen met roken
27-01-2020
default image
    
Dit was geen poging, ik was gewoon direct gestopt met roken.

Na 25 jaar roken gestopt met behulp van hypnose.

Ik wist natuurlijk allang dat roken zeer ongezond is. Dat wil zeggen, dat wist ik met mijn verstand.
Diep van binnen was ik bang een maatje te gaan missen, bang voor de afkickverschijnselen en bang voor het falen… weer een poging die mislukt.

De sessie verliep als vanzelf. Mijn vragen vooraf werden duidelijk beantwoord (en ik begreep de antwoorden ook). Nooit heb ik het gevoel van controle gemist. Direct na afloop was ik blij, ja zelfs gelukkig.
Niet bang voor het falen van een nieuwe poging… Dat hoefde ook niet, dit was geen poging, ik was gewoon direct gestopt met roken en dat maakte me gelukkig!

De tijd er na heb ik lichamelijke afkickverschijnselen gehad. Ongemakkelijk, maar prima te doen. Mijn lichaam moest gewoon even wennen aan de overtuiging dat ik een niet-roker ben.

Werkt dat echt? wordt mij veel gevraagd, Ja! is het antwoord. Ik ben er van overtuigd dat je het ook niet kan laten werken, het kan tegenwerken. Maar ja, wat heeft dat voor zin?

Kimm is de normaalste weirdo die ik ooit heb ontmoet, ze is bereid om je vragen te beantwoorden en zich bewust van het feit dat hypnose nou niet echt dagelijkse kost is voor ons… ‘de normale mensen’. Ik beveel je Kimm Flipse dan ook van harte aan.