Elke ochtend ben ik bang dat het “weg is”, maar elke dag is het er nog!

Anoniem
Hypnotherapie
27-03-2020
default image
    
Elke ochtend ben ik bang dat het “weg is”, maar elke dag is het er nog!

Goedemorgen Kimm,
Ik wil je heel graag nog laten weten wat het effect van onze sessie was. Het is echt heel bijzonder. Elke ochtend ben ik bang dat het “weg is”, maar elke dag is het er nog en gisteren is het zelfs nog gegroeid.

Het uur na de sessie was ik sowieso erg ontspannen. Maar wat ik vooral merkte is dat ik steeds in bepaald gedrag of gewoontes geremd werd door mijn ademhaling. De meest minuscule dingetjes die ik mezelf heb aangeleerd worden nu onderbroken met een diepe ademhaling, zo bizar! En dus elke ochtend ben ik bang dat het weg is maar dan is het er nog steeds! Zó bijzonder!!

En alsof dat nog niet genoeg was, werd ik me de afgelopen dagen enorm bewust van op de manier waarop ik de perfecte wereld in mn hoofd creëerde (dat ik het deed wist ik natuurlijk al, maar hoe en wanneer niet). Het is nog maar net dat ik dit merk maar elke keer dat het gebeurt sta ik perplex en het kan niet anders dat dit het resultaat is van onze sessie.

Ik ben je ten eerste zo ontzettend dankbaar! ik wel soms in hoeverre dit nu uit mij komt en niet omdat jij dit zaadje hebt gepland zeg maar? Zit dit echt in mij of is het echt “magie”?
Ik heb het overigens ook nog steeds met niemand gedeeld omdat het zo bijzonder is en dit mag niemand van mij afnemen 🤗

(Deze tekst is door de HypnoseTuin voor de klant geredigeerd t.b.v. de privacy en leesbaarheid.)