Er was echt een last van mij afgevallen

D. Trampe
Hypnotherapie
27-04-2020
default image
    
Er was echt een last van mij afgevallen

Op 7 juni 2017 heb ik de stap gezet om een hypnose-sessie te volgen bij de Hypnosetuin.

Vooraf heb ik een formulier ingevuld waarin ik mijn “probleem” heb beschreven en wat ik hier graag mee zou willen bereiken.
Na een echtscheiding ben ik door een moeilijk en verdrietige periode heengegaan. Afgezien van het verdriet was ik ook heel erg onzeker om mijzelf en was ik het vertrouwen kwijt (in mijzelf, maar ook in anderen). Mijn doel was om in ieder geval weer zekerheid te krijgen in mijzelf als mens (ik mag er zijn en ik ben het waard). Anderzijds wilde ik mezelf sterker maken om het verdriet wat mij is aangedaan niet meer toe te laten.

De sessie heeft ruim 5 kwartier geduurd, maar ik mijn beleving was het veel korter. Na de sessie was ik enorm uitgeput. De nacht heb ik heerlijk geslapen, ik voelde me opgelucht en zoals gezegd kilo’s lichter. Er was echt een last van mij afgevallen. In de dagen erna merkte ik een verandering in mijn gevoel over mezelf. Ik voelde me langzaam zekerder worden en het besef kwam dat de scheiding niet “mijn schuld” was. Ik ging echt met andere ogen naar de ontstane situatie kijken en durfde weer te zeggen dat ik het waard ben om van te houden.

Ik ben ontzettend blij dat ik de hypnose-sessie heb gevolgd en ik kan het zeker aanraden. Mij heeft het enorm geholpen. Ik voel me echt veel beter en heb bepaalde dingen los kunnen laten.