Het is stil in mijn hoofd: Vrede! Heerlijk!

Anoniem
Hypnotherapie
27-12-2020
default image
    
Het is stil in mijn hoofd: Vrede! Heerlijk!

Hoopte op een “wapenstilstand” at the most. Echter het is stil in mijn hoofd: Vrede! Heerlijk!

28 jaar strijd tegen een eetstoornis; niet mogen eten, lijsten met verboden voedsel, afwegen wat
mag en niet mag – wanneer , om hoe laat, hoe te compenseren etc – en allerlei soorten van therapie en behandeling geprobeerd te hebben kwam ik bij jou terecht Lieve Kimm.

Zou hypnose iets kunnen veranderen aan de al jaren aanwezige strijd tegen onzekerheid en controle die zich uitte in een eetstoornis. Daarbij leek hypnose iets wat voor mij niet haalbaar was (controle uit handen geven ). Maar ik besloot het een kans te geven na het lezen van je website; hoe je naar zaken en het leven kijkt en hoe je werkte sprak me aan (kijken naar het nu) .
Allereerst was binnen een kwartier mijn angst weg dat ik dit niet zou kunnen; jij kan mensen enorm goed op hun gemak stellen en hen een fijn niveau van vertrouwen in henzelf geven. Op een zeer aangename, respectvolle en deskundige manier (je voorbereiding en wijze van verdiepen in de personen die bij jou komen geeft een veilig gevoel) creëer je een ontspannen en rustige omgeving waarbij, voor mij in elk geval, mijn onzekerheid en angst wegvielen.

Al na de eerste sessie was er een rust in mijn hoofd. Ruimte (ik heb ineens denktijd over). Mijn denken werd niet meer beheerst door alles rondom eten . Stilte voor de storm of……. We gingen nog een tweede sessie aan. Ook hier nam je weer alle tijd en rust wat enorm goed voelde.

Ik praat niet graag (ik klets wel graag maar praat niet graag over wat ik denk en voel m.b.t. de eetstoornis) , en dat was ook niet nodig. Ik mocht beide sessie gewoon in stilte zijn en werken.
Na zoveel jaar te mogen ervaren dat de strijd in mijn hoofd verdwenen is en weer ruimte te hebben om te leven is een prachtig geschenk waarvoor ik jou Kimm heel dankbaar ben want het is niet alleen de hypnose die dit bewerkstelligt. Ik geloof er heilig in dat de manier waarop en het vertrouwen en de veiligheid die jij geeft bij de sessies een grote rol spelen in het kunnen behalen van resultaat.

Nog steeds ben ik elke dag bang dat de rust en ruimte in mijn hoofd weggaat en dat ik weer verval in mijn oude gewoonten. Het is heel fijn te weten dat ik , mocht dit zo zijn, opnieuw bij je kan en mag aankloppen. Voor nu zeg ik “dank voor dezer zeer fijne en deskundige aanpak van je wat mij een zeer mooi cadeau als resultaat heeft gegeven’.