Ik had mijn sleutel gevonden om in het dagelijkse leven in een andere mindset te komen

S
Hypnotherapie
27-12-2019
default image
    
Ik had mijn sleutel gevonden om in het dagelijkse leven in een andere mindset te komen

Ik heb in september 1 hypnosesessie bij Kimm gedaan. Enkele weken ervoor heb ik bij een andere praktijk mijn 1e hypnosesessie gedaan. Ik merkte dat ik me daarna meer verbonden voelde met mijn diepere gevoel doch had nog een specifieke hulpvraag waar ik verder mee aan de slag wilde.

Ik twijfelde bij de start van mijn zoektocht tussen 2 behandelaars. 1 daarvan was HypnoseTuin en ik besloot die 2e sessie bij Kimm te plannen.

Ik was zéér nieuwsgierig naar Kims werkwijze. In een app wisseling legde ze me haar werkwijze zeer duidelijk uit, met tegelijk geen enkel oordeel over mijn eerste ervaring elders. Ik voelde me gehoord en goed voorbereid op wat me te wachten stond. Een afspraak was snel gemaakt.

Toen ik bij Kimm in de praktijk kwam ontstond er bij binnenkomst al een prettig gesprek over ‘toevalligheden’. Ik voelde me op mijn gemak door Kims hartelijke ontvangst en daardoor kon ik mijzelf snel ontspannen en open stellen.

De sessie werd een prachtige reis. Onder de geleidende visualisatie van Kimm en de achtergrondmuziek, kon ik in de hypnosestaat een overgave ervaren. Ik ben een beelddenker en mijn fantasie is een dankbaar hulpmiddel om de suggesties van Kimm op een diepere laag hun werk te laten doen. Ik heb de highlights van mijn innerlijke reis goed kunnen ankeren.

1 specifiek beeld heb ik in de periode na de sessie regelmatig opgeroepen toen bepaalde patronen zich aandienden. Door het beeld en de betekenis hiervan (mijn eigen betekenis, voor alle duidelijkheid) op te roepen voor mijn geestesoog, had ik mijn sleutel gevonden om in het dagelijkse leven in een andere mindset te komen. Andere mindset = andere gevoelsstaat = ander gedrag. Precies wat ik nodig had.

Ik merk(te) onder andere verschil in minder lang aanhaken in de emotie of het (drama) verhaal van de ander. Dat geeft mezelf absoluut meer ruimte om mijn eigen gevoel te ervaren en opinie te vormen. Dat heeft mij geholpen in het versterken van mijn zelfvertrouwen. Ik krop minder en minder mijn gevoelens of mening op en word creatiever in het uiten hiervan, zonder de verbinding met mijzelf of de ander te verliezen. Ik heb een bepaalde passiviteit doorbroken en meer zin en behoefte in mijn eigen gezelschap. Ik ben actiever geworden en heb absoluut geen behoefte aan zware somberheid. Niet van mezelf en niet van anderen. Mezelf alle ruimte geven om te zijn wie ik ben, daar heeft de sessie bij Kimm mede aan bijgedragen.

Ik wens ieder die bij Kimm in de stoel gaat zitten dan ook een mooie verhelderende reis.