Tijdens de hypnose stelde ze me steeds gerust.

Joanna
Hypnotherapie
27-08-2020
default image
    
Tijdens de hypnose stelde ze me steeds gerust.

Ik ben bij Kimm Flipse geweest voor een hypnose sessie. Ik kampte met emotie swings wat gerelateerd was met het weer en wilde meer zelf vertrouwen en voor mezelf opkomen.

Laat ik eerst even vertellen dat Kimm en ik elkaar op een hele bijzondere manier hebben ontmoet. Een vriendin van mij had al langer het verlangen om onder hypnose te gaan en mij leek het ook wel interessant of het überhaupt zou lukken. Toen ik Kimm ontmoette op een event was gelijk de klik er dat ik haar wel zou vertrouwen als ik onder hypnose zou gaan. We hebben snel een afspraak gemaakt en ben ik naar haar toe gegaan voor een sessie.

Eenmaal aangekomen kreeg ik een lekkere kop thee, zat ik in een fijne stoel en voelde ik me echt op mijn gemak. Kimm heeft voor dat ik onder hypnose ging heel veel uitgelegd hoe het werkt, tijdens de hypnose stelde ze me steeds gerust, dat was erg prettig. Ook was de hypnose voor mij een geheel andere ervaring dan wat je op TV ziet. Ik weet alles nog van wat er gebeurt is alleen maak je dat in een soort roes mee.

Kimm heeft me heel fijn begeleid en heel rustig door het proces heen laten gaan. Achteraf, na de sessie, was ik nog een beetje sceptisch. Totdat het buiten enorm slecht weer was en ik nog steeds super vrolijk was en lekker in mijn vel zat. Normaal als het regende was dit niet het geval. Normaal had ik de zon nodig om mij op te vrolijken. Al zeker 15 jaar! En nu, ineens voelde ik me blij, terwijl het regende en bewolkt was! Zelfs toen het 3 dagen achter elkaar bewolkt was en er geen zon te bekennen was. Toen wist ik dat de hypnose ECHT geholpen had. Ook zit ik beter in mijn vel en ben ik echt voor mezelf gegaan. Durf meer mijn mening uit te spreken en kom voor mijzelf en mijn ideale op.

In de toekomst zal ik nog zeker een keer naar Kimm terug gaan voor een vervolg sessie en zelf mijn man, die het absolute onzin vind, wil zich eraan gaan wagen om samen met Kimm gezonder te gaan eten, hij krijgt momenteel geen groente weg. Na het zien van mijn resultaten gelooft hij erin dat het Kimm wel zal lukken.

Joanna