Tot mijn grote verbazing wist zij de kern zo helder en zo goed te pakken.

H.Y.
Hypnotherapie
27-07-2020
default image
    
Tot mijn grote verbazing wist zij de kern zo helder en zo goed te pakken.

Ik heb altijd wel een Hypnose behandeling willen ondergaan. Zo gezegd zo gedaan kwam ik via Google uit bij Kim Flipse van de Hypnose tuin. Ik geloof niet in toeval maar het bleek dat haar praktijk aan de overkant van mijn ouderlijk woonadres is gevestigd. Ik had geen verwachtingen wel het gevoel dat Kim wel goed in haar vak zou zijn. Dit gevoel ontstond bij mij naar het lezen van haar website en de foto van Kim maakte een positieve indruk op mij.

Wat er daarna gebeurde is lastig te beschrijven, Kim was heel goed in het op mij gemak stellen en een gevoel van veiligheid te geven. We hebben leuk gekletst, Kim heeft wat vragen gesteld en ik heb aangegeven dat ik het thema “vertrouwen in mijzelf” wilde aanpakken, waarna wij over gingen op de behandeling.

Op een gegeven moment neemt Kim het over met passie en betrokkenheid. Tot mij grote verbazing wist zij de kern zo helder en zo goed te pakken dat ik oprecht verrast was. Waar wij over gesproken hadden, wist ze zo goed uit te filteren dat ik echt verbaast was. Ze wist zo goed te benoemen waar het in mijn onderbewustzijn over ging.

Wat mij nu op valt is dat ik veel duidelijker mijn eigen innerlijk stem hoor die bijvoorbeeld zegt heb geduld en ik word daarna niet meer overvallen door onzekerheid. Of hoor ik mijzelf bijvoorbeeld steeds vaker zeggen alles wat je tot nu toe gewild hebt in het leven is gelukt dus dit gaat je ook lukken. Of ik moet iets doen en ik hoor mijn innerlijke stem zeggen je gaat dit doen maak je niet druk.