Ze weet hoe ze iemand gerust kan stellen en oordeelt niet over jou als persoon.

Jesse
Hypnotherapie
27-12-2019
default image
    
Ze weet hoe ze iemand gerust kan stellen en oordeelt niet over jou als persoon.

Bedankt Kimm,

Voordat ik verder ga met mijn ervaring delen wil ik even kwijt wat voor persoon ik ben/was op het moment van mijn sessie. Ik ben een jongen van 17 jaar en probeerde in de korte tijd die ik nu leef, hele tijd grip en controle te krijgen over dingen waar ik geen controle over hoor te hebben. Zelf vind ik van kleins af aan hypnose al interessant.

Ik was naar Kimm toegegaan toen ik merkte dat bij mijn proces van erachter komen wie ik ben en hoe ik wil zijn, mijn gevoel tegenwerkte, mijn onderbewustzijn probeerde me telkens weer terug te laten vallen in mijn oude mindere gewoontes, zoals heel snel een negatieve mening over een persoon creëren. Mijzelf kennende, ik wist dat er onder hypnose doordat ik er zelf voor een amateur al vrij veel kennis overhad op dat moment mij niks kon gebeuren… zat ik te shaken van de zenuwen. De manier waarop Kimm hiermee omging was super fijn. Ze weet hoe ze iemand gerust kan stellen en oordeelt niet over jou als persoon. Ze gaat heel secuur te werk en heeft mij goed in hypnose weten te brengen.

Ik merk dat ik sinds de sessie, toegang heb tot heel mijn brein. Dat besefte ik me pas achteraf. Al die dingen die ik qua bewust verstand wist, zijn doorgedrongen tot mijn onderbewust zijn en weten tegenwoordig daar ook tot door te dringen. Ik voel me goed, positief, zelfverzekerder en gemotiveerder. Sinds de sessie heb ik de knoop voor mezelf helemaal doorgehakt en ga ik naast de opleiding die ik wil doen, ook hypnose leren.

Ik ben er van overtuigd, wanneer je een verandering heel graag tot stand wilt brengen in je leven, wat waarschijnlijk en hopelijk het geval is als je dit leest, dat Kimm meer dan gekwalificeerd is om je te helpen. Ze neemt de tijd en houdt rekening met je, echt waar. Mijn doel met het delen van mijn ervaring is om je gerust te stellen. Want ja als wilt dat hypnose voor je werkt, dan werkt hypnose voor je.

Jij die dit leest, ik hoop dat je wat hebt gehad aan mijn ervaring en ik hoop ook dat hypnose voor jou zal werken.

-Jesse