Wil je graag op een doeltreffende manier afvallen? Dat kan met hypnose en een virtuele maagband!

Maagband-hypnotherapie is een procedure die wordt gebruikt om aan het onderbewuste te suggereren dat je een maagband rond je maag hebt gehad. Veel mensen melden dat ze zich voller voelen na de ingreep, alsof hun maag echt is vernauwd.

Virtuele Maagband

Virtuele Maagband Boekwerk

In 4 sessie voeren we de behandeling van de virtuele maagband uit. Het uitgangspunt achter de procedure is om je op een onderbewust niveau te overtuigen dat je een operatie hebt ondergaan om een ​​maagband in te voegen. Het doel is dat je lichaam op deze suggestie reageert door je sneller voller te voelen, alsof je de echte operatie hebt gehad.

Een veel voorkomende vraag voor diegene die voor de eerste keer hypnotherapie proberen is – zal het voor mij werken? Helaas is het geen eenvoudig geval van ja of nee; het is grotendeels aan jou. Hypnotherapie helpt mensen met een aantal zorgen, maar is vooral handig als het gaat om het veranderen van gewoonten. Om deze reden is het vaak succesvol om mensen te helpen gezonde eetgewoonten te ontwikkelen en af ​​te vallen. Echter, net als elk ander gewichtsverliessysteem, vereist dit uw totale inzet.

Als je vastbesloten bent om je ​levensstijl te veranderen, in de procedure te geloven en je hypnotherapeut te vertrouwen, zal maagbandhypnose voor jou moeten werken.

WAT IS een virtuele maagband?

Virtuele maagband hypnotherapie  is niet geopereerd. Het is een techniek die wij gebruiken om de onbewuste geest te laten geloven dat er een maagband is aangebracht. Het doel is dat je op een onbewust niveau accepteert dat je de procedure hebt gevolgd en dat je maag is verkleind.

Het proces omvat geen operaties of medicatie en is volkomen veilig. 

Met behulp van ontspanningstechnieken brengen we je in een staat van hypnose. In deze ontspannen staat staat je onderbewustzijn open voor suggesties. Op dit punt gebruiken we gespecialiseerde technieken om suggesties te doen. Bij de virtuele maagband is deze suggestie dat je een fysieke maagband hebt laten plaatsen.

Elke operatie heeft een zeker risico, en “normale” maagbandoperaties zijn geen uitzondering. Virtuele maagband hypnose kan worden gebruikt om mensen te helpen gewicht te verliezen, zonder dit risico.

Opbouw van de sessies

Wij gebruiken een tweeledige benadering. Eerst kijken we naar de oorzaak van je emotionele eten. Door hypnose te gebruiken, gaan we je aanmoedigen om lang vergeten voedselervaringen te onthouden welke je misschien onbewust beïnvloeden. Het aanpakken en herkennen van ongezonde denkpatronen rondom voedsel is nuttig bij het uitvoeren van maagband hypnotherapie.

Vervolgens voeren we de behandeling van de virtuele maagband uit. Het uitgangspunt achter de procedure is om je op een onderbewust niveau te overtuigen dat je een operatie hebt ondergaan om een ​​maagband in te voegen. Het doel is dat je lichaam op deze suggestie reageert door je sneller voller te voelen, alsof je de echte operatie hebt gehad.

Het programma bestaat uit 4 hypnosesessies. Om alvast duidelijk te maken wat je mag verwachten, kun je hieronder de opbouw zien van deze sessies.

  • Sessie 1 is de intake, een introductie en een hypnose sessie voor de virtueel pre-operatieve intake.
  • Sessie 2 zal in het teken staan van de werkelijke hypnotische, virtueel operatieve ingreep.
  • Sessie 3 is gericht op het bijstellen van de virtueel operatieve ingreep.
  • Sessie 4 zal het programma op een zeer directe en doeltreffende manier compleet maken.

Hoe de sessies werken

Deze sessies zijn ontworpen om je onderbewustzijn te overtuigen dat je fysiek een maagbandoperatie hebt ondergaan. Het onderbewustzijn zal denken dat je maag kleiner is geworden en geloven dat jij jezelf veel sneller vol voelt. Natuurlijk, bewust zul je weten dat je niet daadwerkelijk de operatie hebt ondergaan, maar dat is prima. Je automatische gewoonten (zoals eten) worden gecontroleerd door je onderbewustzijn, dus het zal doen alsof de procedure echt heeft plaats gevonden en je een kleinere maag hebt.

We hebben veel bewuste en onbewuste gedachten en die houden heel verschillende overtuigingen vast. Fobieën zijn er altijd een goed voorbeeld van. Je kunt heel goed weten dat spinnen, vogels, clowns, of wat je fobie/angst ook is, niet gevaarlijk zijn.
Je kunt dit logisch weten met je bewuste geest. Maar je onderbewustzijn kan geloven dat ze levensbedreigend zijn, hetgeen kan leiden tot automatische angstreacties, ongeacht je bewuste overtuigingen: je wordt dan meteen angstig — zelfs als je weet dat je dat niet zou moeten zijn.
Dit kan ook gebeuren met een verslaving. Mensen kunnen weten dat ze zelf met schaden van de verslaving moeten leven. Ze kunnen niet eens bijzonder genieten, maar het onderbewustzijn, dat die controle aanstuurt, heeft andere ideeën. Het kan bijvoorbeeld geloven dat het nog steeds cool is om te roken of dat je hierdoor meer volwassen lijkt! Zo blijf je onbewust gedreven om te roken, totdat iets (vaak hypnose) het onderbewustzijn laat weten dat dingen zijn veranderd.

Dus het idee van deze sessies is dat. hoewel je bewust weet dat je hypnose hebt ondergaan. Je onderbewuste gelooft dat je eigenlijk een operatie hebt ondergaan om je maag te laten krimpen. Je onderbewuste wil (of het gebrek daaraan) zal dan volgen, waardoor het veel makkelijker voor je zal zijn om minder te eten en dus gewicht te verliezen.

Vanuit de hypnose bezien, is je maag na de sessies gekrompen tot de grootte van een stressballetje. Om je gewicht goed onder controle te kunnen houden is het heel belangrijk dat je onze richtlijnen volgt. Deze ontvang je na de 1ste sessie en zullen je helpen bij de psychologische impact van je virtuele maagband en daarmee ook je vroegere relatie met eten. Deze richtlijnen helpen je dus bij je gewichtsverlies. Wanneer  je de verantwoordelijkheid neemt om deze instructies nauwkeurig tot op de letter te volgen en succes zal het resultaat zijn.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Vul hieronder je gegevens in en vraag vrijblijvend informatie aan:

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Wat wil je vragen of vertellen?

tarieven

Een virtuele maagband werkt in principe hetzelfde als de traditionele maagband. U heeft na het plaatsen van de virtuele maagband het gevoel dat u eerder vol zit en zult daardoor minder grote porties willen eten. Dit zorgt ervoor dat u kunt blijven eten waar u van houdt, maar daarnaast eerder verzadigd bent en dus afvalt. Deze manier van werken is exact hetzelfde als bij de traditionele manier, het verschil is echter dat er bij de virtuele maagband geen operatie komt kijken. In uw onderbewustzijn wordt de suggestie van geplaatst van een fysieke maagband, die hetzelfde werkt als wanneer u ook daadwerkelijk een maagband heeft. De Virtuele maagband is van toepassing op mensen met een BMI van 28 of hoger. Het betreft ook mensen die grote hoeveelheden ineens eten.

Als u niet voldoet aan deze voorwaarden dan zijn er andere afvalmethoden binnen hypnose waarmee ik u beter van dienst kan zijn.

  • Volledig pakket bestaande uit 4 sessies
  • *Gratis intake gesprek
  • Doornemen intake formulier
  • Afstemmen gewenste doelgewicht
  • Uitgebreide hypnose behandeling
  • Evaluatie van sessie

Tussen de sessies zal minimaal 2 weken zitten.

* Intake is gratis tenzij er na intake niet verder gegaan wordt met de behandeling, dan wordt er  50 euro in rekening gebracht.

Pakket kan alleen bij het eenmalig vooruitbetalen van het gehele bedrag.

De prijs voor een Pakket Virtuele maagband is €750.00.

Wat is hypnose?

Hypnose is een toestand van geconcentreerde aandacht waarbij je bewuster observeert welke gedachten en gevoelens er door je heen gaan.

In hypnose maakt men makkelijk contact met het onderbewustzijn. Daar waar uw overtuigingen, emoties en herinneringen ten grondslag liggen. Door te focussen op mijn suggesties en deze, met de juiste instelling, te accepteren kan men veranderingen in het onderbewustzijn doorvoeren.

Hypnose is het veranderen van jouw  eigen realiteit door middel van positieve suggesties. Je kunt het zien als een verhoogde focus waarbij selectief denken wordt geactiveerd. Het is een team verband, van jou en mij. Samen werken we aan jouw moment. Zonder jouw medewerking of wil kan ik het niet.

Als je in hypnose bent kun je alles horen en ervaren. Je bent zelf volledig in controle. Je bent in staat om je alles te herinneren wat er gezegd wordt.

Het is een fijne en ontspannen ervaring. Veel mensen zijn ontzettend uitgerust na sessie. Wist je dat 15 min in hypnose zijn gelijk staat aan 5 uur slaap? Er zijn ook mensen die ontzettend energiek zijn na een sessie. Maar bijna altijd is het een fijne ervaring. Zoals het kijken naar een goede film bijvoorbeeld of een mooie wandeling . Je voelt je beter dan daarvoor.

We zijn gedurende dag al vaak in hypnose en zijn ons daar helemaal niet van bewust. Denk maar een aan dagdromen, een goede film bekijken, of ‘helemaal in een boek’ zitten. Dat zijn allemaal momenten van hypnose. De prikkels van buitenaf komen gewoon minder binnen. Je hebt het bijvoorbeeld ook als je in de auto zit en je bent ineens een stuk verder dan je dacht. Dit fenomeen heet snelweg hypnose. Tijdens deze afwezigheid beschermd je onderbewustzijn je wel. Dat is namelijk de primaire taak van je onderbewustzijn. Je beschermen tegen gevaar. Daarom hoef je ook niet angstig of sceptisch te zijn tegenover hypnose. Je onderbewustzijn zal je altijd behoeden voor gevaar. Ook als je in hypnose bent.

Als je in hypnose bent dan creëren we een staat, een staat van trance, waar we je heen begeleiden als een gids. Met het opvolgen van mijn aanwijzingen en de suggesties kom je dan in hypnose. De Kritische factor die er normaal voor zorgt dat er niet  zomaar iets  je onderbewustzijn bereikt, sturen we als het ware even met pauze. We hebben de kritische factor even niet meer nodig. Die werkt altijd voor je, en als dat heel goed was gegaan dan had je waarschijnlijk geen interesse in een sessie.

Dus op het moment dat we samen, de hypnotherapeut en jij, dus jij en ik in dit geval, de kritische factor van je bewustzijn kunnen passeren dan sta je open voor positieve suggesties  die kunnen doordringen in je onderbewustzijn. Zo kunnen de nodige veranderingen plaatsvinden.

Onthoud dat iedereen die zich kan concentreren, op een film, op de weg als je auto rijdt of fietst, op een boek of een gesprek, perfect in hypnose kan gaan. Iedereen die in staat is om iets te leren is perfect in staat om ook in hypnose te gaan. De een is van nature ontvankelijker voor positieve suggesties dan de ander, maar iedereen die zich ervoor openstelt EN HET ZELF WIL (dus niet gestuurd wordt door een dokter, vrouw/man, familie of werkgever) kan deze mooie staat van bewustzijn, hypnose, bereiken.

Het is een krachtig middel om in een korte tijd naar de kern van jou gevoel te komen. Om zonder hele lange omwegen erachter te komen wat ervoor nodig is om ergens van af te kunnen komen, of vrijer en krachtiger en gelukkiger verder te gaan met je leven.

Soms kan iemand zich makkelijk overgeven en bereik je heel erg veel (of het gewenste doel) in 1 sessie. Anderen geven zich wat moeilijker over. Dat is niet erg, dan bereik je veel in 1 sessie maar niet alles en kijk je samen wat er nog nodig is om wel de gewenste verbetering te bereiken.

Weet dat we geen diagnose stellen. We gaan aan de slag met jou verhaal. Het stellen van een diagnose is daarvoor helemaal niet belangrijk voor ons.

Over mij

Hai. Ik ben Kimm Flipse en ik ben ontzettend gedreven om jou te helpen. Dat doe ik  op mijn eigen energieke manier. Ik heb al vele jaren ervaring om met mensen te werken en te begeleiden naar de juiste bestemming.

Kimm Flipse

Ik ben opgegroeid in Rotterdam en ben 38 jaar. Ik ben gelukkig samen met mijn hondje en mijn man. Zoals veel mensen die opgegroeid zijn in de “grote stad” heb ik genoeg meegemaakt in het leven. Waardoor je ook eigen bagage hebt en dat in kunt zetten voor anderen.

Waar je ook vandaan komt of wat voor achtergrond je hebt, niets zal mij verbazen. Je zult je prettig voelen bij mij en ik ben goed in het creëren van een veilig gevoel. Iets dat erg belangrijk is als je in een goede hypnose wilt gaan. De praktijk is aan huis, in een mooie omgeving. Dat is tenminste wat ik hoor van de mensen die bij mij in de praktijk komen.

Oordelen doe ik nooit. Ik ben wel betrokken bij de issues waar je mee komt. Ik ga aan de slag met het materiaal dat jij me geeft , en ik zet alle middelen in die ik in me heb om het de beste sessie te maken die voor jou mogelijk is, op dat moment. Een diagnose stellen doe ik niet.

Ik sta achter mijn aanpak, die zal verschillen per persoon. Ik kies voor een aanpak waarvan ik denk dat die bij je past.
Hypnose is een hele snelle en doeltreffende manier om jezelf te verbeteren en je mooiste leven te gaan leiden. Want dat willen we toch allemaal? Je mooiste leven leven?

Het leven is te kort om jaren ergens mee te zitten. Je hoeft niet met je gevoel te worstelen als je ergens graag vanaf wilt. Je kunt ermee aan de slag, je kunt het oplossen. Daar wil ik je graag bij helpen.

Ik wil jou helpen om je mooiste leven te gaan leiden. Zoals ik ook mijn mooiste leven ben gaan leiden door middel van hypnose. Mijn wensen werden dromen. Mijn dromen werden doelen, en mijn doelen kwamen uit! Dat kun jij ook bewerkstelligen!

Ik neem de tijd om te praten voor de sessie, zodat we ons beiden op ons gemak voelen als we aan de sessie beginnen. We kunnen wat drinken als je daar trek in hebt  en nemen dan door wat er gaat gebeuren. Het is vaak gezellig van te voren en alle spanning zakt weg.  Dat is een mooie ingang voor de hypnose sessie.

Het oplossen van problemen doen we in het nu, de problemen laten we in het verleden. We plaatsen nieuwe veel fijnere positieve suggesties in de plaats van jou probleem. Waar het om gaat is dat je ervan opknapt. Dat je je goed voelt in het dagelijks leven en zin hebt in de toekomst.
Of dat nu gaat over het verwerken van bepaalde dingen en sterker te staan in het hier en nu, of er andere klachten of verbeterpunten zijn dat maakt niet uit.

Je ogen zitten aan de voorkant, om een reden. Vooruit kijken en niet terug!
Het ervaren van de kracht van hypnose heeft mij ertoe geleid om zelf mensen te begeleiden in een mooie transformatie.

Het is keer op keer weer een wonder wat je met de kracht van hypnose kunt bereiken. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Bel of whatsapp mij op 06-24308911 of stel je vraag in dit formulier.

 

Kwalificaties

Waarborg Register Hypnotherapeut

Waarborg Register Hypnotherapeut

U bent op zoek naar een goed opgeleide hypnotherapeut? Helaas is dat niet altijd gemakkelijk. Hypnotherapeut is een beroep in de vrije sector en de titel “Hypnotherapeut” mag door iedereen gevoerd worden. Dit vergemakkelijkt niet direct uw keuze voor het kiezen van kwaliteit. U ziet waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer?

De titel “Register Hypnotherapeut®” biedt u garantie dat de therapeut voldoet aan de eisen die u mag verwachten van een goed opgeleide therapeut en is een onafhankelijk kwaliteitsmerk voor hypnotherapeuten die opgeleid zijn in directe (klassieke) hypnotherapie. Licentiehouders voldoen aan de daaraan verbonden opleidingseisen welke richting worden gegeven door de inzichten van Dave Elman.


omni hypnosis training center

omni hypnosis training center

De OMNI Hypnoseopleiding is onnavolgbaar als het gaat om technieken voor directe suggestietherapie en om te werken aan diepliggende problemen bij je client door gebruik te maken van de unieke methoden en technieken zoals R2C (Regression to Cause), Universele Therapie, Inner Child Therapie, Ultra Height® Hypnosis, Stoeltherapie, Werken met de Esdaile staat.

OMNI Hypnosis Training Center is een internationale organisatie met duizenden hypnotherapeuten over de gehele wereld, meer dan 25 opleidingscentra verspreid over vier continenten, waardoor continuïteit onafhankelijk van de docent of het lokale opleidingsinstituut wordt geborgd. De docenten worden zorgvuldig geselecteerd en staan onder kwaliteitscontrole van OMNI Hypnosis Training Center in Zwitserland.


National Guild of Hypnotists

National Guild of Hypnotists

Het National Guild of Hypnotists (NGH) is een non-profit, op lidmaatschap gebaseerde, internationale organisatie voor professionele hypnotiseurs. De NGH heeft wereldwijd 114 afdelingen met meer dan 14.000 leden in 80 landen. Het stelt normen voor hypnotherapie.

 

 


Jeffrey Stephens protocol – Certified Hypnotist

Met het unieke 10-stappenplan, afkomstig van de wereldberoemde hypnotiseur Jeffrey Stephens (Whole Life Mastery Hypnosis), kunnen meer dan 90% van de in de praktijk voorkomende issues moeiteloos worden opgelost.