Wil je graag op een doeltreffende manier afvallen? Dat kan met hypnose en een virtuele maagband!

De virtuele maagband of virtuele maagverkleining, net wat term je voorkeur heeft, is een protocol wat we binnen hypnose gebruiken om mensen met overgewicht te helpen met afvallen. Het uitgangspunt achter het protocol is om jouw onderbewuste te laten weten dat je een maagband operatie hebt ondergaan.

Vanuit de hypnose bezien, is je maag na de eerste sessie gekrompen tot de grootte van een golfballetje. Ons onderbewustzijn weet immers niet het verschil tussen feit en fictie.

Natuurlijk, bewust zul je weten dat je niet daadwerkelijk de operatie hebt ondergaan, maar dat is prima. Je automatische gewoonten, wat ongeveer 94 procent van ons handelen is, (zoals eetgewoonten) worden gecontroleerd door je onderbewustzijn. Ons onderbewustzijn bepaald ongeveer 94% van ons handelen, zo moeten we dus met ons bewustzijn, het kleine overige percentage van 6 % opboksen tegen ons krachtige onderbewustzijn. Zo kun je gelijk zien waarom het zo moeilijk is om bepaalde veranderingen te maken in je leven.

Met hypnose transformeren we op die diepere laag, we bereiken je onderbewustzijn door middel van de therapie in trance. Zo maak je snel grote positieve veranderingen.

Veel mensen vertellen dat ze zich veel sneller voller voelen na de ingreep, alsof hun maag echt is verkleind. De trek in ongezond of minder gezond eten is stukken minder, waardoor het eenvoudiger is om de gezonde keuzes te maken voor je lichaam en geest.

Het doel is dat je lichaam op deze suggestie reageert door je sneller voller te voelen, alsof je de echte operatie hebt gehad.
Maar dan zonder alle risico’s die een echte operatie wel heeft.

Vroeger werd dit protocol alleen ingezet bij mensen met ernstig overgewicht. Tegenwoordig gebruiken we het zelfs ook bij lagere BMI cijfers.

Je kunt het virtuele maagband protocol gebruiken om 5 kilo af te vallen, maar ook om 50 kilo af te vallen. Omdat het bij het merendeel van de mensen die gemotiveerd zijn om af te vallen écht slaagt op deze manier. Dus dat is een mooi vooruitzicht.
Desalniettemin moet je, net als met alles waar je in wilt slagen in het leven, wél het werk ervoor willen leveren.

Je zult de komende maanden leven volgens bepaalde regels en diegene die zich daar echt aan houden, die behalen ook de mooiste resultaten. De regels helpen je met de psychologische impact van je virtuele maagband en daarmee ook je vroegere relatie met eten.
Volgens de regels leven dus, anders heeft dit protocol geen zin. En het zal dan niet slagen, zoals ongetwijfeld eerdere pogingen die je gedaan hebt om je gewicht op een gezond en wenselijk niveau te brengen.

We gaan dus aan het werk met je onderbewustzijn. Zorgen er als het ware voor dat jij en je onderbewuste weer dezelfde taal gaan spreken.
Het is wat mij betreft een mooie manier en ik heb velen in de praktijk hier hun doelen zien bereiken. (Ikzelf ook ooit)

Het werk gaat door na de 4 sessies want het is het niet gezond om te veel af te vallen in een hele korte tijd. Uiteraard word er ook met de achterliggende emotie gewerkt, om ervoor te zorgen dat de kans op terugval minimaal zal zijn. Het is geen dieet, in de vorm van voedingsadviezen, dat is fijn omdat je zelf kunt bepalen samen met je onderbewustzijn wat voor voeding goed is voor jou. Er zijn zoveel manieren om gezond te eten en geen lichaam is hetzelfde.

Denk er goed over na of je écht bereid bent om het werk erin te stoppen en klaar bent voor een mooie transformatie Ik sta je graag bij in deze mooie transformatie.

Neem contact met ons op.

  Stuur een bericht via WhatsApp: 06-24308911 of gebruik onderstaand formulier.

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Wat wil je vragen of vertellen?

  Wat is hypnose?

  Hypnose is een toestand van geconcentreerde aandacht waarbij je bewuster observeert welke gedachten en gevoelens er door je heen gaan.

  In hypnose maakt men makkelijk contact met het onderbewustzijn. Daar waar uw overtuigingen, emoties en herinneringen ten grondslag liggen. Door te focussen op mijn suggesties en deze, met de juiste instelling, te accepteren kan men veranderingen in het onderbewustzijn doorvoeren.

  Hypnose is het veranderen van jouw eigen realiteit door middel van positieve suggesties. Je kunt het zien als een verhoogde focus waarbij selectief denken wordt geactiveerd. Het is een team verband, van jou en mij. Samen werken we aan jouw moment. Zonder jouw medewerking of wil kan ik het niet.

  Als je in hypnose bent kun je alles horen en ervaren. Je bent zelf volledig in controle. Je bent in staat om je alles te herinneren wat er gezegd wordt.

  Het is een fijne en ontspannen ervaring. Veel mensen zijn ontzettend uitgerust na sessie. Wist je dat 15 min in hypnose zijn gelijk staat aan 5 uur slaap? Er zijn ook mensen die ontzettend energiek zijn na een sessie. Maar bijna altijd is het een fijne ervaring. Zoals het kijken naar een goede film bijvoorbeeld of een mooie wandeling . Je voelt je beter dan daarvoor.

  We zijn gedurende dag al vaak in hypnose en zijn ons daar helemaal niet van bewust. Denk maar een aan dagdromen, een goede film bekijken, of ‘helemaal in een boek’ zitten. Dat zijn allemaal momenten van hypnose. De prikkels van buitenaf komen gewoon minder binnen. Je hebt het bijvoorbeeld ook als je in de auto zit en je bent ineens een stuk verder dan je dacht. Dit fenomeen heet snelweg hypnose. Tijdens deze afwezigheid beschermd je onderbewustzijn je wel. Dat is namelijk de primaire taak van je onderbewustzijn. Je beschermen tegen gevaar. Daarom hoef je ook niet angstig of sceptisch te zijn tegenover hypnose. Je onderbewustzijn zal je altijd behoeden voor gevaar. Ook als je in hypnose bent.

  Als je in hypnose bent dan creëren we een staat, een staat van trance, waar we je heen begeleiden als een gids. Met het opvolgen van mijn aanwijzingen en de suggesties kom je dan in hypnose. De Kritische factor die er normaal voor zorgt dat er niet zomaar iets je onderbewustzijn bereikt, sturen we als het ware even met pauze. We hebben de kritische factor even niet meer nodig. Die werkt altijd voor je, en als dat heel goed was gegaan dan had je waarschijnlijk geen interesse in een sessie.

  Dus op het moment dat we samen, de hypnotherapeut en jij, dus jij en ik in dit geval, de kritische factor van je bewustzijn kunnen passeren dan sta je open voor positieve suggesties die kunnen doordringen in je onderbewustzijn. Zo kunnen de nodige veranderingen plaatsvinden.

  Onthoud dat iedereen die zich kan concentreren, op een film, op de weg als je auto rijdt of fietst, op een boek of een gesprek, perfect in hypnose kan gaan. Iedereen die in staat is om iets te leren is perfect in staat om ook in hypnose te gaan. De een is van nature ontvankelijker voor positieve suggesties dan de ander, maar iedereen die zich ervoor openstelt EN HET ZELF WIL (dus niet gestuurd wordt door een dokter, vrouw/man, familie of werkgever) kan deze mooie staat van bewustzijn, hypnose, bereiken.

  Het is een krachtig middel om in een korte tijd naar de kern van jou gevoel te komen. Om zonder hele lange omwegen erachter te komen wat ervoor nodig is om ergens van af te kunnen komen, of vrijer en krachtiger en gelukkiger verder te gaan met je leven.

  Soms kan iemand zich makkelijk overgeven en bereik je heel erg veel (of het gewenste doel) in 1 sessie. Anderen geven zich wat moeilijker over. Dat is niet erg, dan bereik je veel in 1 sessie maar niet alles en kijk je samen wat er nog nodig is om wel de gewenste verbetering te bereiken.

  Weet dat we geen diagnose stellen. We gaan aan de slag met jou verhaal. Het stellen van een diagnose is daarvoor helemaal niet belangrijk voor ons.

  Over mij

  Hai. Ik ben Kimm Flipse en ik ben ontzettend gedreven om jou te helpen. Dat doe ik  op mijn eigen energieke manier. Ik heb al vele jaren ervaring om met mensen te werken en te begeleiden naar de juiste bestemming.

  Ik ben opgegroeid in Rotterdam en ben 41 jaar. Ik ben gelukkig samen met mijn hondjes en mijn man. Zoals veel mensen die opgegroeid zijn in de “grote stad” heb ik genoeg meegemaakt in het leven. Waardoor je ook eigen bagage hebt en dat in kunt zetten voor anderen.

  Waar je ook vandaan komt of wat voor achtergrond je hebt, niets zal mij verbazen. Je zult je prettig voelen bij mij en ik ben goed in het creëren van een veilig gevoel. Iets dat erg belangrijk is als je in een goede hypnose wilt gaan. De praktijk is aan huis, in een mooie omgeving. Dat is tenminste wat ik hoor van de mensen die bij mij in de praktijk komen.

  Oordelen doe ik nooit. Ik ben wel betrokken bij de issues waar je mee komt. Ik ga aan de slag met het materiaal dat jij me geeft , en ik zet alle middelen in die ik in me heb om het de beste sessie te maken die voor jou mogelijk is, op dat moment. Een diagnose stellen doe ik niet.

  Ik sta achter mijn aanpak, die zal verschillen per persoon. Ik kies voor een aanpak waarvan ik denk dat die bij je past.
  Hypnose is een hele snelle en doeltreffende manier om jezelf te verbeteren en je mooiste leven te gaan leiden. Want dat willen we toch allemaal? Je mooiste leven leven?

  Het leven is te kort om jaren ergens mee te zitten. Je hoeft niet met je gevoel te worstelen als je ergens graag vanaf wilt. Je kunt ermee aan de slag, je kunt het oplossen. Daar wil ik je graag bij helpen.

  Ik wil jou helpen om je mooiste leven te gaan leiden. Zoals ik ook mijn mooiste leven ben gaan leiden door middel van hypnose. Mijn wensen werden dromen. Mijn dromen werden doelen, en mijn doelen kwamen uit! Dat kun jij ook bewerkstelligen!

  Ik neem de tijd om te praten voor de sessie, zodat we ons beiden op ons gemak voelen als we aan de sessie beginnen. We kunnen wat drinken als je daar trek in hebt  en nemen dan door wat er gaat gebeuren. Het is  gezellig van te voren en alle spanning zakt weg.  Dat is een mooie ingang voor de hypnose sessie.

  Het oplossen van problemen doen we in het nu, de problemen laten we in het verleden. We plaatsen nieuwe veel fijnere positieve suggesties in de plaats van jou probleem. Waar het om gaat is dat je ervan opknapt. Dat je je goed voelt in het dagelijks leven en zin hebt in de toekomst.
  Of dat nu gaat over het verwerken van bepaalde dingen en sterker te staan in het hier en nu, of er andere klachten of verbeterpunten zijn dat maakt niet uit.

  Je ogen zitten aan de voorkant, om een reden. Vooruit kijken en niet terug!
  Het ervaren van de kracht van hypnose heeft mij ertoe geleid om zelf mensen te begeleiden in een mooie transformatie.

  Het is keer op keer weer een wonder wat je met de kracht van hypnose kunt bereiken. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Bel of whatsapp mij op 06-24308911 of stel je vraag in dit formulier.

   

  Kwalificaties

  Register Hypnotherapeut

  Waarborg Register Hypnotherapeut

  Waarborg Register Hypnotherapeut

  U bent op zoek naar een goed opgeleide hypnotherapeut? Helaas is dat niet altijd gemakkelijk. Hypnotherapeut is een beroep in de vrije sector en de titel “Hypnotherapeut” mag door iedereen gevoerd worden. Dit vergemakkelijkt niet direct uw keuze voor het kiezen van kwaliteit. U ziet waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer?

  De titel “Register Hypnotherapeut®” biedt u garantie dat de therapeut voldoet aan de eisen die u mag verwachten van een goed opgeleide therapeut en is een onafhankelijk kwaliteitsmerk voor hypnotherapeuten die opgeleid zijn in directe (klassieke) hypnotherapie. Licentiehouders voldoen aan de daaraan verbonden opleidingseisen welke richting worden gegeven door de inzichten van Dave Elman.

  Jeffrey Stephens -Hypnotherapeut

  Jeffrey Stephens protocol – Certified Hypnotist

  Met het unieke 10-stappenplan, afkomstig van de wereldberoemde hypnotiseur Jeffrey Stephens (Whole Life Mastery Hypnosis), kunnen meer dan 90% van de in de praktijk voorkomende issues moeiteloos worden opgelost.

   

   

  OMNI – Hypnotherapeut

  omni hypnosis training center

  omni hypnosis training center

  De OMNI Hypnoseopleiding is onnavolgbaar als het gaat om technieken voor directe suggestietherapie en om te werken aan diepliggende problemen bij je client door gebruik te maken van de unieke methoden en technieken zoals R2C (Regression to Cause), Universele Therapie, Inner Child Therapie, Ultra Height® Hypnosis, Stoeltherapie, Werken met de Esdaile staat.

  OMNI Hypnosis Training Center is een internationale organisatie met duizenden hypnotherapeuten over de gehele wereld, meer dan 25 opleidingscentra verspreid over vier continenten, waardoor continuïteit onafhankelijk van de docent of het lokale opleidingsinstituut wordt geborgd. De docenten worden zorgvuldig geselecteerd en staan onder kwaliteitscontrole van OMNI Hypnosis Training Center in Zwitserland.

  National Guild of Hypnotists – Hypnotherapeut

  National Guild of Hypnotists

  National Guild of Hypnotists

  Het National Guild of Hypnotists (NGH) is een non-profit, op lidmaatschap gebaseerde, internationale organisatie voor professionele hypnotiseurs. De NGH heeft wereldwijd 114 afdelingen met meer dan 14.000 leden in 80 landen. Het stelt normen voor hypnotherapie.